Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'den cesur poz

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den cesur poz

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den cesur poz… Sık sık sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile gündeme gelen Selen Görgüzel, yeni bir cesur poz paylaşımında bulundu. Selen Görgüzel, fotoğrafı ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Hamdi Alkan’ın Eşi Selen Görgüzel, Dansı İle Dikkat Çekti!

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den cesur poz

Hamdi Alkan’ın oyuncu eşi Selen Görgüzel Alkan, geçtiğimiz yaz sık sık mayolu ve bikinili fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Selen Görgüzel Alkan, sosyal medya hesabından yine takipçilerini kendine hayran bırakan bir fotoğrafını paylaştı.

Selen Görgüzel kimdir?

İşte Selen Görgüzel’in cesur pozu

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'den cesur
Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den cesur

Selen Görgüzel Alkan’ın bir takipçisi paylaşıma, “Hamdi paylaşımları görünce ne diyecek acaba? Kıskançlık krizine sokacaksınız adamı.” diye yorum yazdı. Görgüzel, bu yoruma “Değişmeyen tek şey sizin her fotoğrafta bir öncekinden daha güzel çıkmanız.” yanıtını verdi.

Hamdi Alkan kimdir?

Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne

Selen Görgüzel, daha önce Hamdi Alkan eşinin cesur paylaşımlar yapmasına izin vermesi eleştirilerine “Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.” şeklinde yanıt vermişti.

Hamdi Alkan’ın eşi güzel oyuncu Selen Görgüzel, sık sık sosyal medya hesabından yaptığı cesur poz paylaşımları ile gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler