Ana SayfaÜnlülerBade İşçil’den gönderme!

İlgili Postlar

Bade İşçil’den gönderme!

Ekranın sevilen oyuncuları arasında yer alan Bade İşçil, başarılı oyunculuğu ile göz dolduruyor. Güzel oyuncu Bade İşçil yakın zamanda sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Oyuncu Bade İşcil doğanın dengesinin ne kadar hızlı ve korkutucu bir şekilde değiştiğini yaptığı paylaşımla bir paylaşım ile gösterdi. Peki Bade İşçil nasıl bir paylaşımda bulundu? İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde ipler kopacak! Pelin’den hamle

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Oyunculuğu Çok Beğenildi…

Bade İşçil, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı ‘Pelin’ karakteriyle bu yıl dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güzel oyunculuğu ile, izleyicilerden tam not aldı. Güzel oyuncu Bade İşçil 2013 yılında evlenip, 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Şimdilerde ise kendini işine veren Bade İşçil, oynadığı dizi ile gündemde yerini alıyor. Sosyal medya üzerinde de oyuncu ile ilgili olumlu yorumlar ve beğeniler yapılıyor.

Bade İşçil kimdir?

Bade İşçil’den Bozulan Dengelere Gönderme…

Şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide izlediğimiz Bade İşcil, sosyal medya hesabından iki tane martının görüntüsünü paylaştı. Doğanın hızlı bir şekilde dengesinin değiştiğini ve bozulduğunu yaptığı paylaşımla gözler önüne seren İşcil paylaşımının üzerine şu notu düştü: “Uçabilen aslında balık yiyen ama simitle karın doyurup uçmaktan vazgeçen yeni kedi türü” diyerek göndermede bulundu. Bade İşçil doğayı korumak adına birçok projede yer almıştı. Güzel oyuncu Bade İşçi, Sosyal sorumluluk projelerinde de yer almak konusunda gayet duyarlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler