Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'dan Bisikletli Paylaşım...

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan Bisikletli Paylaşım…

Türkiye’nin star isimlerinden biri olan Hülya Avşar; el kamerası kullanarak kendi hayatını anlattığı ‘Selfie’ isimli bir film çekmişti. Ama film ile ilgili gişede istediği başarıyı yakalayamayınca gündem olmuştu. Kötü günleri çabuk atlatan güzel şarkıcı, oyuncu Hülya Avşar, spor yaparak kafa dinliyor. Son olarak sosyal medya hesabından bisiklet üzerinde bir fotoğraf paylaştı. Ve fotoğraf kısa süre içinde birçok beğeni ve yorum aldı. İşte detaylar…

Hülya Avşar: Boşandıktan sonra evime erkek olarak sadece…

Hülya Avşar’ın Spor Merakı…

Hülya Avşar’ın spora olan merakı yıllardır sürüyor. İyi bir tenisçi olarak da bilinen Hülya Avşar, bu spordan büyük zevk alıyor. Zaman zaman ünlü isimlerle karşılaşma bile yapıyor. Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında bulunan Hülya Cup, turnuvalardan elde edilen gelirler sayesinde Türk Tenisinde bir çok oyuncu, tenis sporuna devam edip turnuvalara katılabilme imkanı buluyor. Her zaman spor yaparak formda kaldığını dile getiren oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Instagramda sörf yaparken çekildiği videoyu paylaşmıştı. Hülya Avşar’ın bu paylaşımı büyük ilgi görmüştü.

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar Bisiklet Üzerinde Fotoğraf Paylaştı…

Hülya Avşar şu sıralar ise bisiklet keyfi keyfi yapıyor. Bu seferde sosyal medya hesabından bisiklet üzerinde, spor giyimi ile dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. Ünlü yıldız Hülya Avşar güzel fiziği ile, ilerleyen yaşına rağmen takipçilerinden tam not almayı başardı. Hülya Avşar’ın bu resmine birçok yorum ve beğeni yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler