Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 31. bölümde ipler kopacak! Pelin’den hamle

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde ipler kopacak! Pelin’den hamle

Ufak Tefek Cinayetler 31. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni bölümde Pelin’in yapacakları şimdiden konuşulmaya başlandı.

Bu sezon sonunda final yaparak yaz arasına girecek Ufak Tefek Cinayetler’de finalde neler yaşanacağı oldukça merak ediliyor. Özellikle dizinin ilk bölümünden itibaren katil ve maktulün kim olduğu çok merak edilirken final öncesinde tüm ihtimaller de dizide işlenmiş durumda. Bu nedenle şu anda izleyenler kimin cinayet işlediğine dair bir fikir yürütemezken yeni bölüm öncesinde fragmana göre Pelin atağa geçiyor.

Ufak Tefek Cinayetler 31. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Sarmaşık’ta neler olacak?

Ufak Tefek Cinayetler için yayınlanan ilk sahnede Pelin ve Taylan arasındaki konuşmalara dikkat çekiliyor. Taylan’ın hatası sonrasında ona karşı ağır laflar eden Pelin, Taylan’ın yeniden eve döneceğini düşünse de eve gelen Taylan sadece çocuğunu görmek için eve geldiğini söylüyor ve artık birlikte olamayacaklarını belirtiyor. Bu olay sonrasında ise Pelin, Merve’nin ağına düşen Taylan için Merve’ye daha büyük bir öfke duymaya başlıyor.

Pelin, Merve’ye ne yapacak?

Taylan ile aralarının açılması ve boşanmanın gündeme gelmesinden dolayı Merve’yi sorumlu tutan Pelin ise son kozunu oynamaya karar veriyor ve plan yapıyor. Yaza merhaba partisine Taylan’ı da çağıran Pelin, bu davet ile birlikte ilk adımı atarken, bu konuda nelerin planlandığı ise bilinmiyor.

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu sezon final yapacak diziler hangileri?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler