Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin için dikilen gelinlik 10 ustaya 1 ayda bitirildi

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin için dikilen gelinlik 10 ustaya 1 ayda bitirildi

Star TV’de dün akşam ekranlara gelen İstanbullu Gelin’de düğün vardı. Osman ile Burcu’nun düğününde görülen gelinliğin özel bir çalışma olduğu ortaya çıktı.

İstanbullu Gelin 51. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde ana konu Osman ile Burcu’nun evlenmesi olurken dizide gelinlik oldukça dikkat çekti.

İstanbullu Gelin’de şok eden cevap!

Ebru Şahin izleyenleri büyüledi!

Dizide Burcu karakterini canlandıran Ebru Şahin’in giydiği gelinliğin çok özel bir çalışma olduğu belirtilirken gelinlik için 10 ustanın 1 ay boyunca çalıştığı açıklandı.

Ebru Şahin kimdir?

Sagaza Bridal 2018 koleksiyonundan

Gelinlik seçiminde Sagaza Bridal 2018 koleksiyonundan bir model tercih edilirken gelinlikte tamamen Fransız dantelinin kullanıldığı belirtildi. Transparan, balık modelindeki gelinlik sade ve bir o kadar şık görünüyor. Özel taşların ve pırtantanın kullanıldığı gelinlik, dizide özel çekimlerle farklı gösterildi.

Dizi sonrasında en çok merak edilen detaylardan birisi de Burcu’nun giydiği gelinlik oldu ve çoğu kişi internette ve sosyal medyada bu durumu konuştu. Ebru Şahin’in giydiği ve dikkat çeken gelinlik ise şöyle;

İstanbullu Gelin oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu yıl hangi diziler ekranlara veda edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler