Ana SayfaKimdirEbru Şahin kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Şahin kimdir?

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Ebru Şahin kimdir? İstanbullu gelin dizisinde Osman’ın nişanlısı ve Garip’in kızı olan Burcu karakterine hayat veren güzel oyuncu Ebru Şahin, son zamanların en çok merak edilen ismi haline geldi. Ebru Şahin nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, şimdiye kadar hangi projelerde yer aldı? Ebru Şahin hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Ebru şahin nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Eğitiminin ardından gönlünde yatan oyunculuk eğitimini almaya başladı.

Nasıl oyuncu oldu?

Ebru Şahin, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılı yapımı olan Kan Parası isimli film ile yaşadı. Oyunculuğa ilk adımını atana Ebru Şahin, 2017 yılında Babam filminde ve Savaşçı dizisinde rol almıştır. Sonrasında, oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyerek İstanbullu gelin dizisinde rol almaya başladı. Dizide, ilk önce sadece Garip beyin kızıydı. Sonrasında, Boran ailesinin en mülayim karakterine sahip olan Osman karakterinin nişanlısı oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler