Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Şok Eden Cevap! Herkes Dondu Kaldı

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Şok Eden Cevap! Herkes Dondu Kaldı

İstanbullu Gelin dizisi 51. bölüm 25 Mayıs Cuma akşamı seyircisi ile buluştu. Beklenen son ile bölümü bitirmeyen İstanbullu Gelin dizisi şok etkisi yarattı. Osman ile Burcu evlendi mi? Boran Konağı’nda neler oldu? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin’de Şok Eden Cevap! Herkes Dondu Kaldı

Star Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin, 51. bölümü sevenleri ile buluşturdu. Faruk ile Süreyya’nın arası birazda olsa normale döndü. Esma Hanım ise İpek’e oldukça ağır sözler söyledi. Esma’nın bu söylemleri İpek’i derinden etkiledi ve Fikret’e sığındı. Boran Konağın’da olacak olan Osman ile Burcu’nun düğünü herkes tarafından heyecanla karşılandı. Herkes özenle hazırlandı, Burcu’nun annesi Siren bütün hazırlıklarla tek tek ilgilendi.

Osman’ın bir anda ortadan kaybolması ise herkesi heyecanlandırdı. Süreyya, Osman’ı buldu ve ona gerekli desteği verdi. Her şey tamam derken beklenmedik bir olay herkesi şaşkına uğrattı. Burcu, nikah memurunun sorduğu soruya “hayır” cevabını verdi. Burcu’nun bu cevabını beklemeyen herkes şok oldu. İzleyici de neye uğradığını şaşırdı ve heyecanla İstanbullu Gelin dizisinin 52. bölüm fragmanını beklemeye başladılar.

 

İstanbullu Gelin'de Şok Eden Cevap! Herkes Dondu Kaldı
İstanbullu Gelin’de Şok Eden Cevap! Herkes Dondu Kaldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler