Ana SayfaDizilerSurvivor İstanbul Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor İstanbul Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2018 yarışmasının yayınladığı bu bölümünde hırs, istek, aile özlemi ve daha birçok duygu bir araya geldi. Herkesin büyük ödül olarak adlandırdığı İstanbul ödülünü kim kazandı? Oyunun detayları ve kazanan takım haberimizde…

Survivor İstanbul Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2018 Ünlüler Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2018 yarışmasının yayınladığı bu bölümünde hırs, istek, aile özlemi ve daha birçok duygu bir araya geldi. Herkesin büyük ödül olarak adlandırdığı İstanbul ödülünü kazanan takım belli oldu. Bilindiği üzere ödülü kazanan takım bir ilki gerçekleştirecek ve İstanbul’a gidecek. Peki, yarışmacıların kazanma istediğinin oldukça öne çıktığı ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018 Gönüllüler Ne Kadar Kazanıyor?

Ödülün ilk oyununu Gönüllüler takımı kazanmıştı. Bunun üzerine büyük bir gerginlikle ikinci oyuna çıkan Ünlüler oldukça gergindi. Oyun içinde zaman zaman gerilen yarışmacılar sakinleştirildi. Ümit Karan ve Hakan Hatipoğlu arasında bir gerginlik yaşandı. Bu gerginlik durulduktan sonra, Turabi ve gerildi. Oyunun sonunda 10-7 bir skorla İstanbul ödülünün sahibi Gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı oyunu kaybettikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler