Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler dizisinde Taylan’ın Merve planı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Taylan’ın Merve planı!

Her Salı gecesi Star TV’de ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler’de Taylan’ın Merve için yaptığı plan dizide oldukça dikkat çekti. Taylan, Merve için neler düşünüyor?

Geçtiğimiz Salı günü yeni bölümü ile ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler’de yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Ufak Tefek Cinayetler’in 31. bölümü için yayınlanan ilk fragman yaza veda partisi öncesinde durumun daha da kritik bir hale geldiğini gösterirken fragmanda dikkat çekilen detay Taylan’ın Merve için düşünceleri oldu.

Ufak Tefek Cinayetler hedef şaşırtabilir!

Pelin Taylan’ı çağırdı

Fragmanda görüldüğü kadarıyla Pelin Taylan’dan yaza veda partisine gelmesini ister. Boşanma aşamasına kadar gelen çift yaza veda partisi ile son kez bir araya gelmeyi planlarken bu istek karşısında Taylan’ın yanıtı “Merve de gelecek mi?” olur. Bu sözlerin söylenmesi, Merve’ye karşı Taylan’ın bir şey düşündüğünü açık bir şekilde ortaya çıkarırken şüpheli bir ölümün yaşandığı parti için beklentileri çok daha yükseltti.

Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

Son bölümde neler oldu?

Son bölümleri yayınlanmaya başlayan Ufak Tefek Cinayetler’de son bölümlere yaklaştıkça merak edilen cinayet ile ilgili de detaylar netleşiyor. Özellikle Serhan ile Oya arasında yaşanan gerilim sonrasında ikilinin romantik bir sürece girmesi Merve’nin kaybettiğini bir kez daha gösterirken bebek beklemeye başlayan Serhan ile Oya’nın yaklaşan olaylara karşı neler yapacağı da merak ediliyor.

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda kimler var?

Hangi diziler final yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler