Ana SayfaDizilerBeyaz Show'un yeni kanallı belli oldu!

İlgili Postlar

Beyaz Show’un yeni kanallı belli oldu!

Çeyrek asırdır ekrana gelen Beyaz Show’un bittiği iddialarının ayyuka çıkmasının ardından, program hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. Beyaz Show’un yeni bir kanal ile anlaşma yaptığı ve artık başka bir kanalda yayınlanmaya devam edeceği ortaya çıktı. İşte detaylar…

Beyazıt Öztürk Kanal D’yi terk mi etti? Kanaldan açıklama geldi!

Beyaz Show’un akıbeti ne olacak?

Tam 22 yıldır Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile ekrana gelen Beyaz Show, geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde final yaptı. Kanal D yönetiminin el değiştirmesinin ardından Beyazıt Öztürk’ün programının bitirildiği iddia edilirken, Kanal D yönetiminden “Son günlerde Beyazıt Öztürk ün Kanal D den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir.” şeklinde bir açıklama geldi.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyaz Show’un yeni kanalı

Beyaz Show’un akıbeti merak edilirken, gündeme gelen bir iddia heyecan yarattı. İddialara göre; FOX TV yönetimi Beyazıt Öztürk’e Beyaz Show için bir teklif götürdü. Kanalın, Öztürk ile görüşmesi olumlu geçti ve Beyaz Show artık FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Beyaz Show izleyicisi, programın yeni bir kanalda yayınlanma ihtimali ile heyecanlanırken, gözler ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’e çevrildi.

Beyazıt Öztürk ne yapacak?

Mesut Yar, geçtiğimiz günlerde yayınladığı yazısında Beyazıt Öztürk ile ilgili bilgiler verdi. İşte yazıdaki ilgili kısım:

Ara verdiği dönemlerde ve yaz sezonunda Beyazıt Öztürk yurt dışı turneleri yapardı. Anladığım kadarıyla turneler son hız devam edecek… Şimdilik New York’ta enerji toplayan Beyaz, şovuyla anılan birkaç isimle birlikte yarı müzikal yarı da talk şov niteliğindeki gösterisini dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türklerle buluşturacak…

Mesut Yar kimdir?

Kanal D, ekran klasiklerinden sayılan “Beyaz Show”u sonlandırma kararı almıştı. Akabinde Beyaz’ın görüşmeleri de başladı. Taraflar reddedecek ama bir ulusal kanalla yapılan görüşme mevcut. Ne yazık ki sonuç alınamamış… Sonrası mı? Sırada yine ulusal ve eğlence ağırlıklı iki kanal var. Onlarla el sıkışılırsa Beyaz çok değil birkaç ay sonra yine ekranda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler