Ana SayfaÜnlülerEsra Erol'un aldatılan stüdyo şefi Eda Gök yayında açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Esra Erol’un aldatılan stüdyo şefi Eda Gök yayında açıklama yaptı!

Esra Erol’un programında yaşanan yasak aşk skandalının etkileri hala daha etkisini devam ettirirken, her geçen an yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Seda Sayan’ın yeğeni ve aynı zamanda Esra Erol’un programının stüdyo şefi Eda Gök, eşi tarafından aynı stüdyoda çalıştığı, hatta kardeşi kadar yakın gördüğü orkestra solisti ile aldatıldı. Eda Gök, olayı detayları ile birlikte anlattı. Olayın detaylar haberimizde…

İhanete uğrayan Esra Erol’un stüdyo şefi Eda Gök’e doğum günü mesajı!

Eda Gök aldatıldı

Seda Sayan’ın yeğeni, aynı zamanda da Esra Erol’un programında yıllardır stüdyo şefi olan Eda Gök, dün inanılmaz bir skandalı gün yüzüne çıkardı. Esra Erol’un programında aynı stüdyoda çalıştığı, programın orkestra şefi Emrah Albayrak ile yedi yıl önce evlenen Eda Gök, akla gelmeyecek bir aldatma olayı gerçekleştirdi. Emrah Albayrak’ın, mutlu bir evlilik sürdürdüğü görülen, bir kızının annesi olan Eda Gök’ü bir dönem programda aynı orkestrada yer aldığı grubun solisti Burcu Sinem Ünsal ile aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Üstelik, solist Burcu Sinem Ünsal da doktor Murat Ünsal ile evli ve ikiz çocukları var.

Eda Gök kimdir?

Eda Gök’ten ihanet açıklaması

Gündeme bomba gibi düşen yasak aşk skandalını, Eda Gök Esra Erol’un programında açıkladı. Eda Gök’ün açıklaması şu şekilde: Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir.

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir. Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim.

Emrah Albayrak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler