Ana SayfaÜnlülerİhanete uğrayan Esra Erol'un stüdyo şefi Eda Gök'e doğum günü mesajı!

İlgili Postlar

İhanete uğrayan Esra Erol’un stüdyo şefi Eda Gök’e doğum günü mesajı!

Son günlerin en çok konuşulan olaylarından olan Eda Gök’ün aldatılmasında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İşte olayla ilgili ortaya çıkan yeni gelişme. Esra Erol’dan Eda Gök’e doğum günü mesajı.

Esra Erol’dan Eda Gök’e doğum günü mesajı

Esra Erol ile birlikte yıllardan beri programın stüdyo şefliğini yapan Eda Gök, aynı programda yer alan Emrah Albayrak ile hayatını birleştirmişti. İki ismin evliliğe giden yolda ki tüm süreci yine programı izleyenler tarafından yakından takip edilirken geçtiğimiz günlerde canlı yayında yapılan açıklamalar ile birlikte Emrah Albayrak’ın Eda Gök’ü aldattığı ortaya çıkmıştı.

Esra Erol’un aldatılan stüdyo şefi Eda Gök yayında açıklama yaptı!

Üstelik aldattığı isim Eda Gök’ün yakın arkadaş Burcu Sinem Ünsal’dı. Bu olay sonrasında üçlü arasında daha önceki dönemlerde yaşanan olaylar bir bir ortaya çıkarken Burcu Sinem Ünsal’ın sosyal medya hesabı üzerinden Eda Gök için paylaşmış olduğu doğum günü paylaşımı, en çok konuşulanlardan birisi oldu.

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Burcu Sinem Ünsal’dan Eda Gök’e: Kardeşliğimiz 100 yıl sürsün!

İhanete sebep olan isimlerden birisi Burcu Sinem Ünsal doğum gününde Eda Gök ile fotoğraf çekerek sosyal medya hesabından paylaşmış. Geçmişe dönük olarak yapılan aramalarda görülen fotoğrafta Burcu Sinem Ünsal’ın aynı zamanda fotoğrafın altına bir not da düştüğü görüldü.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

“Kardeşliğimiz 100 yıl sürsün” notuyla Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğraf ortaya çıktıktan sonra Burcu Sinem Ünsal’a yönelik tepkiler daha da artarken sosyal medya kullanıcıları bu fotoğraf üzerinden de Burcu Sinem Ünsal ve Emrah Albayrak’a yönelik sitem dolu paylaşımlarda bulundu.

Emrah Albayrak kimdir?

Burcu Sinem Ünsal tarafından yapılan paylaşım ise şöyle;

Eda Gök kimdir?

Burcu Sinem Ünsal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler