Ana SayfaKimdirBurcu Sinem Ünsal Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Esra Erol programında uzun zamandır solistlik yapan Burcu Sinem Ünsal’ın adı yasak aşk skandalına karıştı! Peki, Eda Gök’ün eşi Emrah Albayrak ile ilişki yaşadığı iddia edilen Burcu Sinem Ünsal Kimdir? Detaylar haberimizde…

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!



Bugün Doğan Ünlüler

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Burcu Sinem Ünsal, 1993 İzmir, Foça’da dünyaya gelmiştir.  Burcu Sinem Ünsal lisans mezunu olup, 25 yaşında ve 1.68 boyundadır.  Burcu Sinem Ünsal aile kökeni olarak baba tarafından Azerbaycan asıllıdır. Anne tarafından da Çerkez’dir. Sinem Ünsal’ın Eğitim hayatı İzmir’de geçmiştir.

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!

Zaman zaman magazin dünyasında aldatma ve farklı söylemlerle de yer alan Burcu Sinem Ünsal şu sıralarda da magazin gündemindedir. Esra Erol’un yaptığı programda uzun süredir solistlik yapan Burcu Sinem Ünsan’ın adı yasak aşk skandalı ile geçiyor. Esra Erol’un stüdyo şefi Eda Gök ile yine Esra Erol’un programında orkestra şefliği yapan Emrah Albayrak bugün tel celsede boşandı.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Boşanmalarının sebebi olarak da Burcu Sinem Ünsal gösterildi. İddialar Burcu Sinem Ünsal ile Emrah Albayrak’ın aşk yaşadığı yönünde. Burcu Sinem Ünsal’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı

Esra Erol’un programının stüdyo şefi Eda Gök ile evli olan Emrah Bayraktar’la olan ilişkisi ortaya çıkan Burcu Sinem Ünsal son dönemde çok fazla aranan magazin haberleri gelişmelerinden biri oldu. Eda Gök malum olayı açıklayıp boşandıklarını açıklayınca bir anda gözler Burcu Sinem Ünsal ve kocası Murat Ünsal’a çevrildi!

Emrah Albayrak kimdir?

Burcu Sinem Ünsal ilk hareket olarak sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı. Emrah Bayraktar ise sosyal medya hesaplarını sildi.

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler