Ana SayfaÜnlülerEsra Erol'un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan'ın yeğeni, solistle aldatıldı!

İlgili Postlar

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!

Esra Erol’un programında stüdyo şefliği yapan Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök Albayrak, yasak aşk skandalı ile şoke oldu. Programın orkestra şefi ile evli olan Eda Gök Albayrak, yedi yıllık eşi tarafından orkestranın evli olan solisti ile aldatıldı. Esra Erol programındaki yasak aşk skandalı tüm detaylarıyla haberimizde…

Burcu Sinem Ünsal kimdir?

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Esra Erol programındaki yasak aşk skandalı

Esra Erol’un sunduğu programda yasak aşk sarmalı yaşandı. Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı yaşandı. Yasak aşkın tarafları, aynı stüdyoda yüz yüze bakıyorlardı. Aldatılan taraf: Stüdyo şefi Eda Gök Albayrak, aldatan taraf: Orkestra şefi eşi Emrah Albayrak ve orkestra solisti Burcu Sinem Ünsal! Aynı stüdyoda çalışan tarafların yasak aşk haberi, bomba etkisi yarattı.

Esra Erol’un eşi isyan etti: İspat edemezsen şerefsizsin!

Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök Albayrak, eşi tarafından Burcu Sinem Ünsal ile aldatıldı

Esra Erol’un programında stüdyo şefliği yapan, aynı zamanda da Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök Albayrak, yedi yıllık eşi Emrah Albayrak tarafından, evli ve ikiz çocuk sahibi solist Burcu Sinem Ünsal ile aldatıldı. Eda Gök Albayrak, eşi Emrah Albayrak’tan bugün tek celsede boşandı.

Esra Erol kimdir?

Eda Gök Albayrak’ın boşanma ve ihanet açıklaması

Eda Gök Albayrak, boşanma sonrası yazılı bir açıklama yaparak yasak aşk ve boşanma nedenlerini açıkladı. İşte Eda Gök Albayrak’ın o açıklaması:

Eşim Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize, aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız.

Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir.

Eda Gök kimdir?

Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla incittmiştir.

Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur.

Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.

Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi.

İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin.

Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim.

Emrah Albayrak kimdir?

Gözler Burcu Sinem Ünsal’da

Aynı çalışma setindeki arkadaşlarının boşanmasıyla sonuçlanan aldatma olayının taraflarından biri olan Burcu Sinem Ünsal bir anda Türkiye’nin en çok aradığı isimlerden bir tanesi oldu. Henüz bir açıklama yapmayan ve ortalarda görünmeyen Burcu Sinem Ünsal ve eşi Murat Ünsal‘ın akıbeti merak edilmeye devam ediliyor.

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Burcu Sinem Ünsal ilk hareket olarak sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı. Emrah Bayraktar ise sosyal medya hesaplarını sildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler