Ana SayfaKimdirEsra Erol kimdir?

İlgili Postlar

Esra Erol kimdir?

Türk halkının evlilik programı sunucusu olarak tanıdığı ve bu program ile adeta bütünleşerek izleyicilerin gönlünü fetheden ünlü sunucu Esra Erol kimdir? Esra Erol nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Erol, kariyerinde nasıl ilerledi ve nasıl ünlü oldu? Esra Erol’un biyografisi haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Esra Erol kimdir? Esra Erol kaç yaşında? Esra Erol aslen nerelidir? Esra Erol hangi burç?

12 Mayıs 1982’de İstanbul’da doğmuştur. Aslen Sinoplu olan Esra Erol boğa burcudur.

Esra Erol kimdir?

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’un Eyüp semtinde dünyaya geldi. 5 çocuklu bir ailenin 3. olarak dünyaya gelen kızlarıdır. Pervin, Filiz, Eda ve Bihter isimli 4 de kız kardeşi vardır. Aslen Sinop’ludur. Babası polis memurudur. Esra Erol, babasının mesleğinden dolayı. Türkiye’nin birçok ilini gezmek zorunda kalmıştır. Esra Erol, Kız Lisesi Çini Seramik Bölümü’nde eğitim gördü. Liseden mezun olduktan sonra Açık Öğretim Fakültesi’ne geçti ve üniversite eğitimini burada tamamladı. Esra Erol, Maltepe Üniversitesi’nde diksiyon konusunda eğitim gördü. Bu eğitimleri tamamlamasının ardından Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’ne girmiş ve burada da iyi bir eğitim almıştır.

Turkuaz isimli program ile ismini duyuran Esra Erol, bu programın ardından evlilik programı sunuculuğu yapmaya başladı. İlk olarak Flash TV’de yayınlanan bir evlilik programında evlilik programı sunuculuğu yolculuğuna başladı. Bu kanalda Desti İzdivaç isimli bir evlilik programı sunmaya başladı. Bu kanaldan sonra Star TV ekranlarında boy göstermeye başladı. Bir süre de Fox Tv’de evlilik programı sunuculuğu yaptı. Star TV’de evlilik programı sunmayı bir süre sonra noktalayan güzel sunucu Esra Erol, bu kanalın ardından ATV ekranlarına geçiş yaptı ve bu kanalda Esra Erol’da Evlen Benimle isimli evlilik programını sunmaya başladı. Hala daha ATV ekranlarında evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol, evlenmek için taliplerini bekleyen gelin ve damat adaylarını tanıtarak, gelen talipleri ile önce paravan arkasından sonra da paravanın açılmasıyla yüzyüze görüşmelerini sağlıyor. Esra Erol, 2 Temmuz 2010 yılında Kürt İdris lakabı ile tanınan mafya babasının oğlu Ali Özbir ile dünya evine girdi. O dönemlerde de evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol’un nikahı, kendi programının canlı yayınında gerçekleşti. Evliliğinden bir yıl sonra ilk oğlu dünyaya geldi. Oğluna İdris Ali ismini verdi. Erol, bu yıl Şubat ayında ikinci oğlu Ömer’i kucağına aldı. Program sunuculuğunun yanı sıra oyunculuk deneyimi de yaşayan Esra Erol, bazı televizyon dizilerinde ve bazı filmlerde de rol aldı.

Esra Erol’un rol aldığı diziler

  • 2004 Kalp Gözü (TV Dizisi)
  • 2004 Cennet Mahallesi (TV Dizisi) (Show TV)
  • 2004 Başkan (TV Filmi)
  • 2005 Tuzak (TV Dizisi)
  • 2005 Kanal-ı-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film)
  • 2009 Kamerayla İzdivaç (Film)
  • 2010 Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm) (TV Dizisi)
  • 2012 Yalan Dünya (TV Dizisi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

24 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler