Ana SayfaDedikoduEsra Erol'un Programında Aldatılan Eda Gök'e Herkesten Tam Destek!

İlgili Postlar

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Esra Erol, bugün sunduğu programın başında stüdyo şefi Eda Gök hakkında yasak aşk skandalından bahsetmişti. Haberi verirken kendini tutamayıp ağlayan Esra Erol, oldukça zorlandı. Kocası tarafından en yakın arkadaşıyla aldatılan Eda Gök’te herkesten tam destek geldi. Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek geldi.

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Esra Erol’un “ailem” diye bahsetti çalışma arkadaşları yasak aşk skandalı ile sarsıldı. Stüdyo şefi Eda Gök ile 7 yıldır evli olan orkestra şefi Emrah Albayrak ve orkestra solisti Burcu Sinem Ünsal ile aşk yaşadığı iddiası ile Eda Gök tek celsede boşandı. Boşanma davasından sonra haberi Esra Erol bugün kendi verdi.

Burcu Sinem Ünsal kimdir?

Haberi verirken oldukça zorlanan Esra Erol bu olayın yayılmasını Eda Gök’ün kendisinin istediğini söyledi. Oldukça zorlandığı her halinden belli olan Esra Erol zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Güçlü durmaya çalışan Eda Gök ise sakince konuşulanları dinledi. Kocası tarafından yakın arkadaşı ile ayrılan Eda Gök sosyal medya hesabından da Burcu Sinem Ünsal’a tazminat davası açtı.

Emrah Albayrak kimdir?

Bu yaşadığı olaydan sonra oldukça etkilenen Eda Gök, aynı açıklamayı sosyal medyada da yaptı. Tek celsede boşanan  Eda Gök’e ise bu olay duyulduğundan beri gerek locada oturanlar olsun, gerek tanıdıkları olsun sosyal medyada büyük destek aldı.

Esra Erol kimdir?

Burcu Sinem Ünsal’dan Henüz Bir Haber Yok

Eda Gök’ün yayında yaptığı açıklama ile birlikte gündem tamamen değişmiş ve magazin haberleri gündeminin en çok aranan isimlerinden ikisi Eda Gök ve Burcu Sinem Ünsal oldu. Eda Gök Albayrak eşi aldatma olayına karışınca gözler taraflardan bir diğeri olan Burcu Sinem Ünsal’a çevrildi. Şu ana kadar ortalarda görünmeyen Burcu Sinem Ünsal ve eşi Murat Ünsal bir açıklama yapacak mı? Bilinmiyor. Bu konuda bir açıklama gelirse sizlerle paylaşacağız.

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Burcu Sinem Ünsal ilk hareket olarak sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı. Emrah Bayraktar ise sosyal medya hesaplarını sildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler