Ana SayfaDedikoduO Ses Türkiye'de Jüri Olacağı Konuşulan Aleyna Tilki 'ye Tavsiye "Koltuğa Oturmadan...

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’de Jüri Olacağı Konuşulan Aleyna Tilki ‘ye Tavsiye “Koltuğa Oturmadan Yaylan!”

Yeni sezonda yeniden ekranlara gelecek O Ses Türkiye için jüride yer alacağı konuşulan Aleyna Tilki’ye Cem Ceminay’dan ilginç bir tavsiye geldi; “Koltuğa Oturmadan Yaylan!”

Türkiye’de seveni olduğu kadar hakkında eleştiri yaparak farklı yorumlarda bulunan kişilerin de bulunduğu Aleyna Tilki için son gündem ise O Ses Türkiye oldu.

Aleyna Tilki’nin sosyal medyadaki kötü yorumları ailesini çıldırttı!

Özellikle Acun Ilıcalı ile yakın olduğu öğrenilen ve geçtiğimiz günlerde Survivor’a da jüri olarak katılan Aleyna Tilki’nin gelecek sezondan itibaren O Ses Türkiye jürisinde olacağı konuşuluyor. Bu iddialar ile ilgili değerlendirmesini kendi köşesinde yapan Vatan Makaron yazarı Cem Ceminay ise Aleyna Tilki’ye tavsiyelerde bulundu.

“Aleyna Tilki Yok Olabilir!”

Cem Ceminay yaptığı değerlendirmede jüri koltuğunda yer alan isimlerin yanında Aleyna Tilki’nin sırıtabileceğini ve bu nedenle de doğru hamle yaparak genç şarkıcının jüride yer almasının hata olacağını söyledi. Benzer bir durumun Kerimcan Durmaz’da yaşandığını söyleyerek konuyla ilgili örnek veren Cem Ceminay, moda programına katılan Kerimcan Durmaz’ın bu hataya düşerek kendini yok ettiğini ifade etti.

“Her Şey Yolunda”

18 yaşına gelmeden popüler olan ve sosyal medyada da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Aleyna Tilki için şu anda her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Cem Ceminay önünde çok uzun yol olan genç şarkıcı için şu anda yarışma ve jüriliğin erken olduğunu söyledi ve yazdığı yazı ile Aleyna Tilki için tavsiyelerde bulundu.

Aleyna Tilki’nin jüri koltuğunda yer alıp almayacağı ise şu ana kadar resmi olarak açıklanmadı.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler