Ana SayfaDedikoduBestemsu Özdemir Engin Akyürek'e Mi Aşık? Dedikodu Kazanı Kaynıyor!

İlgili Postlar

Bestemsu Özdemir Engin Akyürek’e Mi Aşık? Dedikodu Kazanı Kaynıyor!

Kara Para Aşk dizisinde bir zamanlar birlikte rol alan Bestemsu Özdemir ile Engin Akyürek hakkında yeni dedikodular konuşulmaya başlandı. İşte yaşanan son gelişmeler.

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Bestemsu Özdemir ile Engin Akyürek hakkında yeni aşk dedikoduları çıktı. Gelen bilgilere göre dizide birlikte rol aldığı Engin Akyürek’e Bestemsu Özdemir aşık oldu.

Bestemsu Özdemir’den aşk dedikodularına yanıt!

Can Yaman’dan Ayrılmıştı

26 yaşındaki güzel isim son olarak Can Yaman ile ilişki yaşamıştı. Ayrılık resmen duyurulurken bu ayrılık sonrasında Bestemsu Özdemir’in Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayacağı konuşulmuştu. Fakat bugüne kadarki süreçte bu iddiaları destekleyen herhangi bir gelişme olmazken son olarak Bestemsu Özdemir’in Engin Akyürek’e aşık olduğu iddia edildi.

Ortak Dostlar Devreye Girmiş

Gelen bilgilerde Bestemsu Özdemir’in adım adım Engin Akyürek’i takip ettiği ve araya ortak dostları sokarak yardım istediği öğrenildi. Şu ana kadar gelen iddialar karşısında iki isim de sessizliğini korurken ikilinin muhtemel bir aşka başlaması bekleniyor. Zira dizi dönemlerinde de ikili çok yakıştırılıyordu.

Bestemsu Özdemir kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler