Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki’nin sosyal medya hesabındaki cinsel içerikli yorumlar ailesini çıldırttı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabındaki cinsel içerikli yorumlar ailesini çıldırttı

Türkiye’de ünlü olmak çok zor zanaat! Şarkıcı Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafların altına takipçilerinin yazdığı cinsel içerikli ve küfürlü paylaşımlar okuyanların yüzünü kızartıyor. Bu durumun Aleyna Tilki’yi ve ailesini de çok rahatsız ettiği, özellikle baba Mehmet Bey’in çok öfkelendiği öğrenildi. İşte konu ile ilgili detaylar…

Ebru Polat, Aleyna Tilki ile fena dalga geçti! Büyük olay çıkacak!

Aleyna Tilki Magazin Gündeminde…

Genç yaşına rağmen ekranların en çok para kazanan ünlüleri arasına giren Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinden de en çok takipçisi olan ünlüler arasına girmeyi başardı. Özellikle genç hayran kitlesine sahip olan genç şarkıcı, gündemde sıkı takip ediliyor. 18 yaşına giren şarkıcı Aleyna Tilki, şöhret merdivenlerini hızla tırmanmaya devam ederken, paylaşımları ve yaptıklarıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Yetenek Sizsiniz programında söylediği şarkıyla ünlenen Tilki, Instagram hesabında sık sık paylaşım yapıyor. Genç yaşına rağmen çok iyi paralar kazanan genç şarkıcı, ailesi tarafından harcamaları kontrol altında.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki’nin Babası Tepkili…

Yaptığı her paylaşım binlerce beğeni alan Tilki’ye takipçilerinin yazdığı yorumlar da dikkat çekiyor. Ancak öğrenilenlere göre Tilki’ye yapılan küfür ve cinsel içerikli yorumlar hem Tilki’yi hem de ailesini aşırı derecede rahatsız etmeye başlamış. Ancak bir popüler figür olarak sosyal medya kullanıcısı olmanın zorunluluğunu çok iyi bilen Tilki, şimdiye kadar bu tip yorumlara bir önlem alamadı. Özellikle Tilki’nin babası Mehmet Bey’in kızına yönelik küfürlü ve cinsel içerikli paylaşımlardan çok rahatsız olduğu da öğrenildi.

Zenginler Kulübü Üyeliği…

Her yaptığı ile olay yaratan genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına girer girmez Tepebaşı’ndaki ‘Zenginler Kulübü’ne üye olduğu haberleri ile gündeme gelmişti. Aleyna Tilki, bu hamlesi ile sosyal medyada çok konuşulmuş, birçok kişinin eleştirisine maruz kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler