Ana SayfaÜnlülerBeren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti boşanıyor mu? Alışverişte görüntülenen Beren Saat’in parmağında alyans olmadığı ve tişörtündeki yazı ile verdiği mesaj kafaları karıştırdı. Ünlü çiftin aşkı bitti mi? Beren Saat Kenan Doğulu boşanıyor mu ? Detaylar haberimizde…

Beren Saat kutlama da neden yoktu?

Beren Saat Kenan Doğulu boşanıyor mu ?

Ünlü oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz günlerde bir mağazadan ev eşyası alışveriş yaparken basın mensuplarının objektifine takıldı. Makyajsız ve bakımsız olduğu gözlenen Beren Saat’in yüzü hiç gülmüyordu. Keyifsiz görünen Beren Saat’te dikkat çeken başka detaylar da vardı.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat alyansını çıkardı

Beren Saat‘in, Kenan Doğulu‘nun evlenirken taktığı alyansını çıkardığı görüldü. Ayrıca, tişörtündeki yazıda İngilizce olarak “Uçmayı Unutma” ifadelerinin yer alması da mesaj verdiği şeklinde algılandı. Bren Saat’in bu halleri, Kenan Doğulu ile boşanma aşamasına geldiği dedikodularının kuvvetlenmesine neden oldu.

Kenan Doğulu kimdir?

Görümcesinin doğum gününe katılmadı

Beren Saat, Kenan Doğulu’nun kız kardeşi Canan Doğulu’nun geçtiğimiz günlerde gerçekleşen doğum günü partisine eşi Kenan Doğulu ile birlikte katılmaması ile dikkat çekmişti. Ardından, boşanma iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun alyansını çıkarması da dedikoduların alevlenmesine neden oldu.

Konuşmak istemedi

Alışverişini tamamlayıp mağazadan çıkan Beren Saat, çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarını sorularını yanıtlamak yerine hızla kendisini bekleyen araca yöneldi.

Beren Saat hakkında gündeme gelen bir diğer dedikodu da, bir yıldır bebek sahibi olmak için tedavi gördüğü ancak henüz bir sonuç alamadığı yönünde.

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, 2014 yılının yaz aylarında Amerika’da evlenmişlerdi. İki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran çiftin düğün töreni, nikahtan bir ay sonra Malibu sahilinde gerçekleşen muhteşem bir organizasyonla olmuştu. Ünlü çifti, mutlulukları ile göz dolduruyordu. Ünlüler dünyasının gözde çiftlerinden biri oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler