Ana SayfaÜnlülerAyşe Hatun Önal-Güzide Duran davasından hapis cezası çıktı!

İlgili Postlar

Ayşe Hatun Önal-Güzide Duran davasından hapis cezası çıktı!

Ayşe Hatun Önal ve Güzide Duran arasında süren tehdit davasında sonuca ulaşıldı. Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran’a açtığı davayı kazandı. Detaylar haberimizde…

Güzide Duran’ dan Ayşe Hatun Önal’ a Çok Ağır Sözler

Ayşe Hatun Önal, manken Güzide Duran’a ve eşine hakaret, tehdit ve özel hayatının gizliliğini ihlal edici mesajlar paylaştığını iddia ederek tehdit davası açmıştı. Dava, önceki gün sonuçlandı.

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran’a açtığı davayı kazandı

Ayşe Hatun Önal’ın açtığı davada mahkeme; Güzide Duran ve eşi Adnan Aksoy hakkında; iletişim araçları vasıtasıyla, Önal’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmama kararı verdi. Güzide Duran ve eşi mahkemenin verdiği bu karara uymazsa, 3 ile 10 gün arasında zorlama hapis cezası yatacak.

Ayşe Hatun Önal ve Güzide Duran’ın arası neden bozuldu?

Güzide Duran ve Ayşe Hatun Önal eskiden çok yakın iki dosttu. İki dost, şimdi neredeyse kanlı bıçaklı iki düşman. Ayşe Hatun Önal ve Güzide Duran’ın arasının açılmasının nedeninin, Önal’ın iş adamı sevgilisinden ayrılmasının nedeni olarak Güzide Duran ve eşi Adnan Aksoy’u sorumlu tutması olduğu iddia edildi. Düşmanlığın ardından Duran da, eski dostu Ayşe Hatun Önal’ın kendisinin fotoğraflarını izinsiz kullanarak sahte sosyal medya hesapları açtığını ve fotoğrafların altına tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yazdığını iddia etmişti. Çok öfkelenen Güzide Duran, sosyal medya hesabından Ayşe Hatun Önal’ı hedef alarak “Ne kıskançlıkmış be kardeşim, bunlarla uğraşacağına git tedavi ol, ya çekmekten gebereceksin ya da beni kıskanmaktan. Hayır, anlamadığım bir de artık deşifre oldun bu cesaret nereden geliyor? Yazık sana be vallaha acıyorum artık. O salak gazeteci arkadaşlarına da ‘boşanacaklar’ diye haber yaptırıyorsun. Bir boşayamadın bizi. Sen git konserlerinle ilgili falan haber yaptır haber sana lazım bize değil.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

İki eski dostun arasının açılmasının ardından, Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran ve eşi hakkında tehdit davası açmıştı. Görülen mahkemede; Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran ve eşine açtığı davayı kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler