Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler zor durumda mı? "Nafakayla geçiniyorum!"

İlgili Postlar

Seçkin Piriler zor durumda mı? “Nafakayla geçiniyorum!”

Kaan Tangöze ile boşanmasının ardından zor günler yaşayan Seçkin Piriler, zor durumda mı? Çocukları ile birlikte görüntülenen Piriler, “Nafakayla geçiniyorum” dedi. Detaylar haberimizde…

Seçkin Piriler 7 Yaşındaki Oğlunu Evden Mi Kovdu?

Duman Grubu solisti Kaan Tangöze ile olan evliliğini, Tangöze’nin Kıvılcım Ural ile olan ilişkisi yüzünden noktalayan Seçkin Piriler, boşanmanın ardından zor günler yaşamıştı. Yaşadıklarını güçlükle atlatan Piriler, bu defa da maddi olarak zor günler mi yaşıyor?

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler nafakayla geçiniyor

Bebek Parkı’nda Kaan Tangöze ile olan evliliğinden dünyaya getirdiği oğulları Volkan ve Hakan ile vakit geçiren Seçkin Piriler, bir şarkıcı karakterine hayat vereceği dizi projesinin iptal olduğunu ve şu an hayatını eski eşi Kaan Tangöze’nin ödediği nafaka ile sürdürdüğünü ifade etti.

Seçkin Piriler, Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze ile evliydi. İki çocukları olan çift, geçtiğimiz yıl evliliklerini sonlandırmışlardı. Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural ile ilişki yaşaması, evliliği bitirmişti. Seçkin Piriler boşanmanın ardından sakin bir hayat sürüyor. Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze ise, Kıvılcım Ural ile ilişkisine bir dargın bir barışık da olsa devam ediyor. İki çocuğu ile boşanmak zorunda kalan Seçkin Piriler, boşanma sürecinde çok zor zamanlar geçirmiş hatta yaşadığı sorunların üstesinden gelmek için yardım da almıştı. Şimdi her ne kadar duruma alışmış olsa da, eski günlerinden eser kalmadığı dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler