Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Buray Her Şeyi Kapatıp Gidiyor

İlgili Postlar

Şarkıcı Buray Her Şeyi Kapatıp Gidiyor

Şarkıcı Buray sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sosyal medya hesaplarını bir süreliğine donduracağını duyurdu. Peki, ünlü şarkıcı neden böyle bir karar aldı?

Türkiye’nin son dönemlerde en çok dinlenen sanatçılarından birisi olan Buray, sürpriz bir karar aldı. Kararını sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaşan Buray, 3 yıldan beri çok güzel şeyler yaşadığının söyleyerek bundan sonraki süreçte kısa bir tatil yapacağını söyledi. Yoğun bir dönem sonrasında dinlenmek ve biraz kendine zaman ayırmak isteyen şarkıcı, 5-10 günlük tatil sonrasında geri döneceğini ifade etti.

Ünlüler ve oturdukları semtler neler? 

Yeni Albüm İçin Mi Gidiyor?

Sosyal medya hesaplarını ve telefonunu kısa bir süre kapatacağını söyleyen Buray, bir anlamda inzivaya çekilecek. Yeni dönemi “Dünyaya&doğaya dönme’ molası olarak değerlendiren sanatçının bu süreyi arkadaşları ve ailesiyle geçireceği öğrenildi. Açıklamasında 3. albümün de hazırlığında olan sanatçının albüm çalışması için de böyle bir karar alabileceği konuşuluyor. Şarkıcının sevenleri gelen açıklama sonrasında bir anlık üzüntü duysa da özellikle kısa bir tatil için bu kararın alındığını öğrendikten sonra rahatladı. Açıklama sonrasında ise sanatçıya destek mesajları gönderildi.

Buray’ın paylaşımı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler