Ana SayfaDedikoduÜnlüler ve oturdukları lüks semtler

İlgili Postlar

Ünlüler ve oturdukları lüks semtler

Okuduklarınıza inanamayacaksınız! Türkiye’nin ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi ülke, şehir ve semtleri tercih ediyor? Hazırsanız başlayalım ünlülerin oturdukları yerler ve evleri ve dudak uçuklatan fiyatları…

  • DEMET EVGAR

    Avlu dizisinin Deniz Demir’i Demet Evgar, aradığı evi Sariyer’de buldu. Gazetecilerin yapmış olduğu habere göre; ünlü ve güzel oyuncu Demet Evgar, aylık 18 bin lira bir ev kiraladı.

  • Murat Yıldırım ve İmane Elbani

    Kim Milyoner Olmak İster’i sunan ve oynadığı dizilerle Orta Doğu ülkelerinde büyük hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki evini öğrenince, taşınmak zorunda kaldı. Oyuncu, sevenlerinin sürekli evinin önüne gelmesi üzerine, adres değiştirip Acarkent’e taşındı.

    Yıldırım, iki yıl önce evlendiği Faslı eşi Imane Elbani’yle beş katlı ve 1000 metrekarelik ultra lüks villada oturmaya başladı. Çift, 4 milyon dolar (yaklaşık 16 milyon 206 bin 400 TL) ödediği villayı, taşınmadan önce tadilata soktu. Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Yıldırım, evine özel olarak sauna, buhar odası, spor salonu ve sinema odası yaptırdı.

    Çağatay Ulusoy

    Şehrin karmaşasından bunalan Çağatay Ulusoy da kendini doğaya attı. Yakışıklı oyuncu Zekeriyaköy’den 16 bin TL’ye 4 katlı lüks bir villa kiraladı.

    İstinye’de oturan 27 yaşındaki oyuncu, Hazal Kaya, Derya Tuna, Tan Sağtürk, Emel Sayın ve Özcan Deniz gibi ünlülerinde yaşam sürdüğü Zekeriyaköy’e taşındı.

    Şehir kargaşasından uzaklaşıp doğayla iç içe olmak isteyen oyuncu, Cansit Villaları’ndan kendisine lüks bir villa kiraladı. Havuzlu 4 katlı olup 600 metre kare büyüklüğündeki ev için yakışıklı oyuncu, aylık 16 bin TL kira ödeyecek.

    Ulusoy’un bu evi tercih etmesindeki nedenin de villanın önünde ormana bakan iki dönüm arazisinin olması…

19 Şubat 2016’da stil danışmanı Başak Dizer ile dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ, Ulus’taki bekar evine veda etmiş ve Demet Akbağ’ın Bebek Ayşe Sultan Korusu’ndaki evini kiralamıştı. Boğaz manzaralı evi, nikah öncesi, iki ay süren bir tadilatla zevklerine ve ihtiyaçlarına göre dayayıp döşeyen çift adres değiştirdi. Bülent Cankurt, ünlü çiftin Bebek’ten Kemerburgaz’a taşındığını yazdı. Buna göre; Tatlıtuğ çifti aradıkları evi Kemer Country’de buldu. Ünlü çift; iki köpeği, bir kedisi ve kuşlarıyla rahat yaşamak için orman içindeki Kütük Evler’den birini kiraladı.

Sıla: Bunu Okumak Sadece Sana Yakışır

SILA

İstanbul Galata’da beğendiği iki oda bir salon eve sığamayan Sıla, yandaki daireyi de alıp, 4.5 milyon TL’yi gözden çıkardı!

Geçtiğimiz yaz turnede olduğu sırada Kadıköy’deki konutuna hırsız giren Sıla, taşınma kararı aldı. Bir süredir arayışlara devam eden şarkıcı, tercihini Galata’dan yana kullandı. Galata Kulesi manzaralı evleri inceleyen Sıla, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in de oturduğu bir apartmanda karar kıldı.

Arka cephesi denize bakan, iki oda ve bir salondan oluşan daire için ev sahibiyle anlaşan şarkıcı, eşyalarının buraya sığmaması üzerine, yandaki daireyi de aldı. Çözümü iki evi birleştirmekte bulan Sıla’nın toplam 4.5 milyon TL ödeyeceği iddia edildi. Şarkıcının iç mimarlarla görüşmeye başladığı da konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler