Ana SayfaDedikoduMurat Boz'un annesi Aslı Enver'i geri istiyor!

İlgili Postlar

Murat Boz’un annesi Aslı Enver’i geri istiyor!

Aslı Enver ve Murat Boz aşkından ümidini kesmeyen biri var. O da, kayınvalide Nedret Boz. Murat Boz’un annesi Nedret Boz, Aslı Enver ve oğlunun ayrılığının artık son bulmasını istiyor. İşte detaylar…

Murat Boz – Aslı Enver ayrılığı hakkında yeni bir detay. Büyük kavganın detayları haberimizde…

Murat Boz’un annesi Nedret Boz, Aslı Enver ve oğlundan ümidini kesmiyor

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığının üstünden haftalar geçmesine rağmen yankıları hala daha devam ediyor. Murat Boz’un annesi Nedret Boz, çok sevdiği müstakbel gelini Aslı Enver – Murat Boz aşkından hala daha umudunu kesmedi. Ayrılık sonrası devreye giren Nedret Boz, tüm çabalarına rağmen ünlü çifti barıştırmayı başaramasa da, hala umutlu.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver ve Murat Boz neden ayrıldı?

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, iki buçuk yıllık evliliklerini iki hafta önce noktaladılar. Ayrılık haberlerinin ardından birçok iddia gündeme geldi. Son iddialaya göre; Aslı Enver ve Murat Boz çifti, birlikte yaşadıkları evde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Sinir krizi geçiren Aslı Enver, eline geçen her şeyi etrafa fırlatmaya başladı. Murat Boz, kendini odaya kitleyerek çözüm buldu. Öfkesi geçen Aslı Enver, eşyalarını da alıp evden gitmek istedi. Nakliye aracı çağıran Enver, site yönetiminin Pazar günü taşınmaya izin vermeyerek aracı içeri almaması ile sadece özel eşyalarını alıp evi terk etti. Enver, o geceyi bir arkadaşının evinde geçirdi. Ertesi gün de, gelip diğer eşyalarını topladı ve Murat Boz’u tamamen terk etti.

Murat Boz kimdir?

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, iki buçuk yıl önce aşk yaşamaya başlamışlardı. Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak kabul ediliyor, aşkları örnek olarak gösteriliyordu. Birbirlerine çok yakıştırılan çift ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler