Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy Tarkan'ın şarkısını beğenmedi mi?

İlgili Postlar

Bülent Ersoy Tarkan’ın şarkısını beğenmedi mi?

Bülent Ersoy’dan Tarkan’ın şarklısıyla ilgili yaşanan gerginlikte son noktayı koydu.  ‘Ümit Hırsızı’  şarkısı çıkmadan gündem oldu! Diva ile Megastar arasında gerginlik mi yaşandı? Diva Bülent, Megastar Tarkan’ın şarkısını beğenmedi iddialarına son nokta olarak: “Külliyen yalan” dedi. Merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diva yemekte kimle beraber?

Diva Bülent Ersoy, önceki akşam ünlü modacı Nur Yerlitaş’la beraber Arnavutöy Eftelya’da yemek yedi.

 “İsteyen artık ne derse desin. Kimseyi susturamam…”

Megastar Tarkan’ın kendisi için yazdığı ‘Ümit Hırsızı’ şarkısını beğenmediği yönündeki iddiaları soran gazetecilere Bülent Ersoy, “İsteyen artık ne derse desin. Kimseyi susturamam. Bu haberleri çıkartan benimle çalışmak isteyen bir yapımcıdır. Bu iş olmasın ki ben orayla çalışayım derdinde bir adam bu yapımcı.” ifadeleriyle açıklamasına başladı.

“Külliyen yalandır”

Gazetecilere yaptığı  ‘Ümit Hırsızı’  şarkısı ve Tarkan hakkında ki açıklamalarını Bülent Ersoy şu şekilde devam ettirdi;,  “Tarkan Bey benim çok kadim bir dostumdur. Şarkı olsun, olmasın böyle şeylerin aslı astarı yok. Külliyen yalandır” cevabını verdi.

Son noktayı koydu!

2012 yılında ‘Kor’ şarkısında düet yapan Megastar Tarkan ve Diva Bülent Ersoy şimdi de ‘Ümit Hırsızı’nı birlikte okudu. Tarkan düet öncesi Ersoy’a öyle bir sürpriz yaptı ki diva megastarı mutluluktan öpücüklere boğmuştu. Sonrasında yaşanan olaylara külliyen yalandır açıklamasını yapan Diva Bülent Ersoy, yaşananlara son noktayı koydu!

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy kimdir?

Tarkan kimdir?

Tarkan kimdir?

Bülent Ersoy eski eşiyle yıllar sonra karşılaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler