Ana SayfaKimdirBurcu Sinem Ünsal'ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

İlgili Postlar

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Dünkü aldatılma olayının ardından en çok merak edilenlerden bir tanesi Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir olurken konuyla ilgili detaylar da netleşmeye başladı.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!


Bugün Doğan Ünlüler

Murat Ünsal Kimdir?

Uzun zamandan beri Esra Erol’un programında yer alan Eda Gök ve Emre Albayrak çifti, kameralar önünde görülürken dün itibari ile gündeme gelen olayda Emre Albayrak’ın eşi Eda Gök’ü aldattığı ortaya çıktı. Bu olay sonrasında aldatma belgeleri de ekranlara getirilirken Burcu Sinem Ünsal ile ilişki yaşayan Emre Albayrak, birlikteliğin sona ermesine neden oldu.

Emrah Bayraktar kimdir?

Bu olayların ortaya çıkmasının ardından dikkat çeken detay ise iki ismin de evli olmasıydı. Öyle ki Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir gibi sorgulamalarla Burcu Sinem Ünsal’ın kocasının kim olduğu ve olaya nasıl yaklaştığı öğrenilmeye çalışıldı.

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!

Olayların ortaya çıkmasının ardından Burcu Sinem Ünsal ile ilgili tüm bilgilere ulaşılsa da eşi Murat Ünsal hakkında şu ana kadar herhangi bir detay bulunamadı.

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Yorumlara Kapattı

Olayın ortaya çıkmasının ardından dikkat çeken bir diğer detay ise Emrah Albayrak’ın sosyal medya hesaplarını kapatması oldu. Burcu Sinem Ünsal ise sadece yorumları kapalı duruma getirdi.  Eda Gök, evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Senem Ünsal için “Aynı masada yemek yedik, evime girip çıkan, iş arkadaşımız ve güvendiğim biriydi” diyerek zina davası açtığını ve tek celsede boşandığını söyledi. Olayların delilleri de olduğu belirtilirken ikilinin çabucak ayrılması delillerin olduğunu kesinleştirdi.

Burcu Sinem Ünsal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler