Ana SayfaÜnlülerShakira'nın Konser Bileti Fiyatları Asgari Ücretle Kafa Tutuyor!

İlgili Postlar

Shakira’nın Konser Bileti Fiyatları Asgari Ücretle Kafa Tutuyor!

Latin müziğin efsane isimlerinden Shakira 11 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul’da konser verecek. 11 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak olan ünlü şarkıcının konser biletleri satışa çıktı. Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira’yı en önden izlemek için satışa çıkarılan biletlerin fiyatı 1,555 TL olarak belirlendi.Bilet fiyatlarının hemen hemen asgari ücretle aynı olması sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Özellikle Twitter’da, ‘Shakira’yı izlemek için bir ay aç mı kalalım?’, ‘Asgari ücrete konserin olduğu yerde yaşamak ezadır’ gibi sert yorumlar yapıldı.

Shakira, 11 Yıl Sonra İstanbul’a Geliyor!

Shakira, ‘El Dorado’ turnesi kapsamında yeniden İstanbul’da sahne almaya hazırlanıyor. Whenever Wherever, Hips Don’t Lie gibi şarkılarıyla tanınan latin müziğin en önemli isimlerinden Shakira 11 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu olan şarkıcı 41 yaşında olmasına rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Shakira Kimdir?

“İstanbul İçin Sabırsızlanıyorum”

Başarılı şarkıcı, 2 kez Grammy, 10 kez Latin Grammy, 14 kez Billboard Latin Müzik Ödülü kazandı. 2010 yılında seslendirdiği Dünya Kupası şarkısı “Waka Waka” ile birlikte Afrika’da düzenlenen etkinliğe damgasını vuran vuvuzela enstrümanıyla beraber ses getirmişti. Geçtiğimiz sene yayınladığı “El Dorado” isimli albümüyle en iyi latin pop müziği dalında Grammy ödülünü kazanmıştı. Şarkıcı konser için Facebook sayfasında “İstanbul’da yeniden sahnede olmak için, en sevdiğiniz şarkıları hep birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum. Çok eğlenceli olacak!” diye yazdı. Türkiye’de İstanbul Vodafone Park’ta konser vermeye hazırlanan ünlü yıldız Shakira’nın biletleri satışa açıldı. 162 TL’den başlayan biletlerin VIP bölümü ise 1555 TL olarak açıklandı. Diğer kısımların bilet fiyatları şöyle: 213,00TL – 315,00TL – 416,00TL – 572,00TL.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler