Ana SayfaÜnlülerShakira, 11 yıl sonra İstanbul'a geliyor!

İlgili Postlar

Shakira, 11 yıl sonra İstanbul’a geliyor!

Ünlü şarkıcı Ricky Martin yarışmanın jüri üyelerinden biriydi. Bu yarışmayı Shakira birincilikle tamamladı. Bu yarışmadan sonra hızla tanınmaya başladı. Güzel şarkıcı, sesi ve dans performansı ile hayranlarından tam not almayı başardı. Geçen yıl yayınladığı ‘El Dorado” albümüyle büyük başarı yakalayan Shakira, dünya turnesi programına Türkiye’yi de ekledi. 11 yıl sonra yeniden İstanbul’a gelecek olan Kolombiyalı şarkıcı, BKM organizasyonuyla 11 Temmuz’da İstanbul’da sahne alacak. İşte detaylar…

Shakira Kimdir?

Shakira 11 Yıl Sonra İstanbul’ Geliyor…

Magazin’de yer alan habere göre, Shakira konserle ilgili, “İstanbul’da yeniden sahnede olmak, en sevdiğiniz şarkıları hep birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum. Çok eğlenceli olacak!” açıklamasını yaptı. İstanbul’a daha önce geldiğinde de çok beğendiğini her fırsatta dile getirmişti. Şimdiden çok heyecanlı olduğunu söyleyen Dünyaca ünlü şarkıcı, şimdiden Türkiye’deli hayranlarını meraklandırdı.

Boğaz Manzarası İçin Üstüne Para Veririm…

En son 2007’de Kuruçeşme Arena’da konser veren şarkıcı o dönem, “Boğaz manzarasında konser vermek için üste para veririm” açıklamasıyla gönülleri fethetmişti. Bir İstanbul aşığı olan Shakira, Türkiye’ye geldiği zaman, İstanbul’u bol bol gezeceği kesinleşmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler