Ana SayfaÜnlülerHadise: bu kez affetmedi!

İlgili Postlar

Hadise: bu kez affetmedi!

Ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda maddi sıkıntı yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Hatta, Bodrum’daki plajında borçlu olduğu iddia edilmişti. İddiaların ardından, Akaretler’de bulunan ofisine haciz memurlarının gelmesi ile büyük bir şok yaşadı. Hadise, Bodrum’daki ‘La Plaj’ isimli beach club’ü belediye ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesi ile yıkılınca sıkıntılı günler yaşamaya başladığı haberlerine konu olmuştu. Hadise’den bir açıklama yapması beklenirken, onun yerine ablası Hülya Açıkgöz’den açıklama gelmişti. Zor günler geçiren Hadise, şimdi ise oturduğu eve giren hayranı hakkında şikayeti ile gündemde. İşte detaylar…

Eski Futbolcudan Hadise’ye yapılan “At gibi” Yakıştırması, Eşini Çıldırttı!

Hadise Şikayetçi Olmuştu!

Hadise Kimdir?

32 yaşındaki Serhan O. hayranı olduğu güzel sanatçı Hadise’yi görmek için onun oturduğu İstinye’deki siteye girmeye çalışmıştı. Telleri aşıp içere giren hayranı, son anda yakalanmıştı. Fakat hadise bu durumdan çok korkmuştu. Aradan çok geçmeden Serhan O. dan şikayetçi olmuştu. Psikolojisi altüst olan şarkıcı Hadise, bu olaydan çok etkilenmişti. Her fırsatta bu olaydan çok korktuğunu dile getiren Hadise, kendi evime girerken zorluk çekiyorum dedi. İşte detaylar..

Dava Başlıyor…

Şarkıcı Hadise, bu kez affetmedi! oturduğu siteye girmek isteyen hayranını savcılığa verdiğini söylemişti. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada, Serhan O. “pişmanım” dedi. Ama Hadise ” yaptığı çok korkunçtu”  diyerek şikayetini geri almadı. Serhan O. için 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Yargılanmaya başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler