Ana SayfaDedikoduEsra Erol'un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol'dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

İlgili Postlar

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Esra Erol’da programının orkestra şef olan Emrah Albayrak ile evli olan Eda Gök bugün 7 yıllık evliliğini bitirdi. Evliliğinin bitmesine neden ise Esra Erol’un solistlerin biri olan Burcu Sinem Ünsal oldu. Esra Erol bu çirkin olaya ilk tepkisini gösterdi. Esra Erol İhanet Şoku sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Esra Erol, programın başında bu haberi verdi. Oldukça üzgün olan Esra Erol ne diyeceğini tam olarak bilemese de uzun süredir beraber çalıştığı Eda Gök’e destek oldu. Açıklama yaptığı sırada zaman zaman göz yaşlarını tutamayan Esra Erol, Eda Gök’e sarıldı. Bu haberin buradan duyulmasını Eda Gök’ün kendisinin istediğini belirten Esra Erol, bu zamana kadar hiç kimseye bir şey belirtmediğinin de altını çizdi.

Esra Erol kimdir?

Esra Erol İhanet Şoku

Esra Erol İhanet Şoku ile sarsıldı. Gözyaşları içinde yayına çıkan Esra Erol, Emrah Albayrak’ın bu çirkin ihanetine “Bunun bizim ailemizde yaşanıyor olması, hepimiz için şok etkisi oluşturdu. Sana ne diyebilirim ki Emrah, yazıklar olsun” diyerek sitem etti. Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök, 7 yıllık evliliğini tek celsede bitti. 7 yıl önce Esra Erol’un programında tanışan Eda Gök ve Emrah Albayrak’ın Arya adında bir kız çocukları da var.

Esra Erol, Eda Gök’e sosyal medyadan da desteğini esirgemedi. Kullandığı hesabından Ali Özbir ve Eda Gök ile çekildiği fotoğrafını yayınlayan güzel sunucu fotoğrafın altına, “Sen bizim kardeşimiz canımızsın… Ağabeyin Ablan olduk yeri geldi. Anca beraber kanca beraber… Her yolu beraber aştık, bunu da atlatırız Allahın izninle… ” ifadesini kullandı.

Esra Erol’un Programında Yasak Aşk Skandalı

Eda Gök’e Sosyal Medyadan Tam Destek!

Eda Gök’ün Evliliğinin Bitmesine Yaptığı Açıklama:

“Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.

Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim.”

Esra Erol kimdir?

Gözler Burcu Sinem Ünsal’da

Önce Eda Gök açıklaması sonra da Esra Erol açıklaması ile magazin haberleri gündemi sarsılırken gözler olayın taraflarından bir tanesi olan Burcu Sinem Ünsal‘a çevrildi. Evli olan Burcu Sinem Ünsal ve kocası Murat Ünsal’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Burcu Sinem Ünsal ilk hareket olarak sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı. Emrah Bayraktar ise sosyal medya hesaplarını sildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler