Ana SayfaKimdirEmrah Albayrak kimdir?

İlgili Postlar

Emrah Albayrak kimdir?

Esra Erol’un programının 23 Mayıs tarihli bölümüne Emrah Albayrak’ın ihaneti damga vurdu. Esra Erol’lanın stüdyo şefi Eda Gök ile evli olan Emrah Albayrak’ın bir süredir programın eski solisti ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Peki Emrah Albayrak kimdir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!


Bugün Doğan Ünlüler

Emrah Albayrak Aslen Nereli?

Aslen Ankaralı olan ancak yaşamını İstanbul’da devam ettiriyor.

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Emrah Albayrak Kimdir?

Uludağ Üniversitesi’nden mezun oldu. Uzun süredir Esra Erol’da programında orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak, program sayesinde tanıştığı Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök ile evlendi. 2011 yılında evlenen çiftin 2014 yılında bir kızları oldu. Eda Gök’ün eşi Emrah Albayrak’ın programın eski solistlerinden ve yakın arkadaşları olan Burcu Sinem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Eda Gök kimdir?

Yaşananların ardından Eda Gök, 7 yıllık eşi Emrah Albayrak’tan tek celsede boşandı. İhanet haberini canlı yayında veren Esra Erol, Emrah Albayrak ile artık çalışmadıklarını bildirdi. Şu an işsiz olan solist bir açıklama yapmadı… Eda Gök’ün görümcesi, Emrah Albayrak’ın kız kardeşi olan Evnur Albayrak’ı  Esra Erol ekibinde çalışıyordu yakın zamanda bir bebek dünyaya getirmişti. Çoğu zaman Eda Gök ile de bir araya geliyor idi.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler