Ana SayfaÜnlülerMahsun Kırmızıgül’den Nurgül Yeşilçay'ı üzen karar!

İlgili Postlar

Mahsun Kırmızıgül’den Nurgül Yeşilçay’ı üzen karar!

Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Nurgül Yeşilçay’ı üzecek sözler söyledi. İşte Kırmızıgül’ün o açıklamaları.

Mahsun Kırmızıgül ekranlara dönüyor mu?

Etiler’de bir restoranda görüntülenen Mahsun Kırmızıgül, restoran çıkışında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde bir dizi projesinde yer alacağı ve Nurgül Yeşilçay ile başrol oynayacağı belirtilen Kırmızıgül, bu konuda net ifadeler kullanırken dizi projesinden vazgeçtiğini söyledi.

Mahsun Kırmızıgül’ün bu kararından vazgeçmesi en çok Nurgül Yeşilçay için olumsuz olarak değerlendirilirken genelde sosyal medyada bu şekilde ifade edildi.

Mucize 2’ye hazırlanıyor

Mucize 1 filmini çektikten sonra filmin ikinci serisi için hazırlıkları başlatan Mahsun Kırmızıgül, filmin senaryosunu bitirmiş durumda. Senaryo sonrasında oyuncularla yeniden görüşmelere başladığını belirten ünlü yönetmen, oyuncularla anlaşma tamamlandıktan sonra çekimlere geçecek. Mahsun Kırmızıgül’ün teklif görüşmeleri sırasında film çekiminin başlaması halinde projeden vazgeçeceğini söylediği ve bu nedenle de projeden Mahsun Kırmızıgül’ün çekildiği söylendi.

Nurgül Yeşilçay ne diyecek?

Projeden Mahsun Kırmızıgül’ün çekilmesinin ardından ise Nurgül Yeşilçay’ın bu gelişmeye ve yorumlara nasıl yanıt vereceği ise merak ediliyor.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Nurgül Yeşilçay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler