Ana SayfaÜnlülerMelisa Döngel güzellik kampında

İlgili Postlar

Melisa Döngel güzellik kampında

Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisinin başrol oyuncusu Melisa Döngel kendini bakıma aldı. Ünlü oyuncu, güzelliği ile dikkat çekerken final dönemi ve gelecek planlarını anlattı.

Kanal 7’de yayınlanan dizide yer almaya başladıktan sonra tüm Türkiye’de dikkat çeken isimlerden birisi olan 19 yaşındaki Melisa Döngel, 1 aylık güzellik programına başladı. Güzellik salonunda 1 aylık özel bir program hazırlatan Melisa Döngel, 1 ay boyunca cildini arındıracak.

Serdar Ortaç’ın eşinin güzellik sırrı ne?

“Makyajlar yoruyor”

Sezon boyunca çekimler için yapılan makyajların cildinde ciddi zararlar verdiğini ve bu nedenle de bakım yapma kararı aldığını söyleyen Melisa Döngel, 1 aylık program sayesinde cildini koruyacağını söyledi. Oyuncular olarak ciltlerine dikkat etmelerini gerektiğini de belirten Döngel, tıpkı sporcular gibi 1 aylık kamp döneminin başladığını söyledi.

5. sezonda yer alacak

Final sonrasında 5. Sezon için hazırlıklara başlayacağını da söyleyen oyuncu, kazandığı paranın üçte birini güzellik salonuna verdiğini belirtti. Oyuncu yaptığı bu açıklamalarla birlikte dizi projesiyle ilgili değerlendirme yaparken gelecek sezon da dizide yer alacağını müjdeledi. 4 sezondan beri ekranlarda yer alan Elif dizisi, kendi izleyici kitlesini oluşturmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler