Ana SayfaÜnlülerEfsane futbolcu Ronaldinho aynı anda iki kadınla evleniyor

İlgili Postlar

Efsane futbolcu Ronaldinho aynı anda iki kadınla evleniyor

Brezilya basınında yer alan haberlerde Ronaldinho’nun aynı anda iki kadınla evleneceği iddia edildi. Bu haberler kısa süre içerisinde dünya basınında yankı buldu.

Ronaldinho Survivor’a katıldı

Dünyanın en başarılı futbolcularından birisi olan Ronaldinho, yeşil sahaların ardından hayatıyla da şaşırtabilir. Brezilya’da yer alan haberlerde ünlü futbolcunun Priscilla Coelho ve Beatriz Souza ile evleneceği belirtilirken iki kişi ile kıyacağı nikah ile futbolcu bu konuda bir gündem yaratacak.

Birlikte kalıyorlarmış

Gündemdeki haberlerde en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi iki isim ile Ronaldinho’nun 2017’nin Aralık ayından itibaren birlikte kaldığı belirtilirken Ronaldinho’nun Rio de Janeiro’daki lüks evinde üç isim birlikte görüntülenmiş durumda. Beraber kalan üç ismin çok iyi anlaştığı ve ilişkilerini evlilikle devam ettirmek istediği öğrenilirken bu haberler oldukça dikkat çekti.

Özel bir tören yapacağı öğrenilen Ronaldinho’nun ki kadına da aynı anda evlilik teklifi ettiği ve tekliflerin kabul edildiği belirtildi. Haberlerde Ronaldinho’nun kız kardeşi Deisi tarafından yapılan açıklamalara da yer verilirken Deisi’nin bu durma karşı çıktığı ve olası düğüne de katılmayacağını söylediği belirtildi.

Düğünde ünlü isimler olacak

Düğün planlarının dahi paylaşıldığı haberlerde düğünde müzisyen Jorge Vercillo sahne alacak. Düğünün ünlüler geçidine sahne olması beklenirken, Ronaldinho’nun iki isimle birlikte evleneceği düğünün nasıl gerçekleşeceği de merak ediliyor. Tüm dünyanın gözünü çevireceği düğün için şu anda en çok merak edilen Ronaldinho’nun bu iddialara karşı nasıl bir açıklama yapacağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler