Ana SayfaÜnlülerRonaldinho Survivor’a Katılıyor

İlgili Postlar

Ronaldinho Survivor’a Katılıyor

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflar ile birlikte Acun Ilıcalı ve kanal ekibini ziyaret ettiği öğrenilen Ronaldinho Survivor yarışmasına katılacak mı?

Türkiye’ye iş ziyareti yapan Ronaldinho burada bir takım ziyaretlerde bulunurken özellikle TV8’de yayınlanan 3 Adam programına katılması ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Futbolculuğu döneminde tüm dünyanın yakından takip ettiği bir isim olan Ronaldinho, Türkiye’ye gelerek pek çok hayranını sevindirdi.

Acun’dan Özel Teklif

Acun Ilıcalı Ronaldinho’ya özel bir teklif yaptı. Manager Ümit Akbulut tarafından da doğrulanan bu teklife göre Ronaldinho Dominik’te Survivor yarışmacılarını ziyaret edecek. Ümit Akbulut Ronaldinho için bu teklifin değerlendirildiğini ve futbolcunun teklife oldukça sıcak baktığını söyledi.

Dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor 2017’ye katılacak olması Survivor’ın da dünyanın pek çok farklı bölgelerinde konuşulmasını sağlayacak. Bu açıdan gelen fırsatı değerlendirmek isteyen Acun Ilıcalı böylesine yüksek bir reklam değeri taşıyan olayı kaçırmazken Ronaldinho’nun önümüzdeki dönemlerde yarışmaya dahil olması ve yarışmacılar ile bir araya gelmesi bekleniyor.

3 Adam programına katılarak özel açıklamalar yapan Ronaldinho, bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile birlikte izlenebilecek. TV 8’de saat 20.00 itibariyle başlayacak 3 Adam’da Acun Ilıcalı ve Ronaldinho izlemek mümkün olacak.

Acun Ilıcalı özellikle Ronaldinho’nun TV8 binasına gelmesiyle birlikte sık sık fotoğraf çektirirken Ronaldinho’nun sıcak kanlı olduğu gözlerden kaçmadı. İlerleyen günlerde Ronaldinho’nun Survivor’da nasıl bir yankı uyandırdığını göreceğiz .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler