Ana SayfaÜnlülerSeda Demir İlhan Mansız’a Aşıkmış!

İlgili Postlar

Seda Demir İlhan Mansız’a Aşıkmış!

Survivor 2017 yarışmasına katılan ve geçtiğimiz haftalarda yapılan eleme ile birlikte adadan ayrılmak durumunda kalan Seda Demir, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama adlı yarışmaya katıldı. Programda yarışmayı dair farklı analizler yapan Seda Demir, özellikle genç yılları ile ilgili önemli bir itirafta bulundu.

İlhan Mansız’a Aşıktım!

Survivor 2017 ünlüler takımında yer alan İlhan Mansız’la aynı adada yer alan Seda Demir, genç yaşlarında İlhan Mansız’a aşık olduğunu söyledi. Özellikle adada İlhan Mansız ile yaptığı tartışmalarla ekranlara gelen yarışmacı, yaşananların sadece yanlış anlaşılmadan dolayı olduğunu ve bu nedenle İlhan Mansız ile aralarında herhangi bir problemin bulunmadığını belirtti.

Yaşanan tartışmalardan sonra oldukça üzüldüğünü söyleyen ünlü oyuncu, İlhan Mansız’ın daha sonra kendisinden özür dilediğini ve burada herhangi bir problemin de kalmadığını söyledi. Özellikle İlhan Mansız’a aşık olduğunu söyleyip söylemediğine yönelik gelen soruyu da yanıtlayan yarışmacı, ilk günden tartışma çıktığından dolayı İlhan Mansız’a böyle bir açıklama yapmasının doğru olmadığını düşündüğünü ve bu nedenle de söylemediğini belirtti.

Çok Kırılmış

İlhan Mansız’a kırgın olduğunu söyleyen yarışmacı, adadaki diğer takım arkadaşlarından olan Serhat Akın için de benzer ifadeler kullandı.

Özellikle Türkiye’deki Yaprak Dökümü adlı diziyle genç yaşından itibaren ekranlarda yeri almayı başaran Seda Demir, Survivor’a katılacağını duyurulmasının ardından sosyal medya üzerinden eleştiri almış ve Survivor için uygun olmadığı belirtilmişti.

Seda Demir Kimdir?

İlhan Mansız Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler