Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Ve Aleyna Tilki Arasındaki Polemikte Yeni Gelişme

İlgili Postlar

Demet Akalın Ve Aleyna Tilki Arasındaki Polemikte Yeni Gelişme

DEMET AKALIN’DAN ALEYNA’YA DERS ÇALIŞ ÇAĞRISI

Demet Akalın ve Aleyna Tilki arasındaki polemikte yeni gelişme , önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü sanatçı Demet Akalın muhabirlerle sohbet etti, muhabirlerin Aleyna tilki’nın yaptığı “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz” paylaşımı hatırlatmaları üzerine Akalın  genç şarkıcı için “O derslerine çalışsın bence ışıklarla filan uğraşmasın .Bak dersleri çok kötüuymüş, derslerine çalışsın ” dedi . “ben taktirlerle büyüdüğüm için biraz inektim okul konusunda” diyerek eskiden çalışkan bir öğrenci olduğunu vurguladı.

ALEYNA TİLKİ’DEN TÜM İDDİALARA CEVAP

Bir diğer açıklamada genç şarkıcı Aleyna Tilkiden geldi , “cevapsız çınlama ” şarkısıyla bir anda gündeme oturan  16 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz günlerde 100 aldığı sınav kağıdını ve notunu sosyal medyada paylaştığı için sınavı geçersiz sayılmış ve yeniden sınava girmişti. Yeni girdiği sınavdan düşük puan Aleyna okulda hocalarla tartıştığı disiplin kuruluna gönderildiği ve okuldan atılacağı yöndeki haberlerin yalanladı.Aleyna Tilki, ” Okuldan sınav kâğıdımı paylaştığım için bir uyarı aldım ve tekrar sınava girdim. Dersi geçecek kadar da hepsini doldurdum. Disipline verildiğim ve okuldan atılma durumu gibi şeyler hep uydurma. Ancak okulumu değiştirmek düşünüyorum” açıklamasında bulundu .

aleyna tilki sınav kağıdı

ALEYNA IŞIK POLEMİĞİNE  SON NOKTAYI KOYDU

Demet Akalın, sosyal medya hesabında yaptığı  canlı yayınında Aleyna Tilki için “Bu kızın sesine dayanamıyorum” demiş, ardından ise bir radyo programında, “Aleyna ‘Basit insanların çok fanı olur’ şeklinde bir söz etti. Onun bu lafı beni çok sinirlendirdi. Daha 16 yaşında bir kız böyle bir lafı nasıl söyler? Çok kızdım, artık onu dinlemiyorum.” açıklamasında bulunmuştu,bunun üzerine genç şarkıcı Aleyna’da sosyal medya hesabından  ”Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz”paylaşımıyla insanların kafasında acaba bu paylaşım Demet Akalın’ gönderme mi olarak yorumlanmıştı.

Demet Akalın’ı çok sevdiğini ve saygı duyduğunu belirten Aleyna Tilki, ” Benim sözüm bana sürekli hakaret eden fanlaraydı. Orada ‘meyve veren ağaç taşlanır’ demek istemiştim. Paylaşımımın Demet ablamla uzaktan yakından alakası yok.”sözleriylede ışık polemiklerine son noktayı koydu.

Aleyna Tilki kimdir?

Demet Akalın kimdir?

 Tilki Arasındaki Polemikte Yeni Gelişme
Aleyna Tilki’nin olay yaratan paylaşımı .

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler