Ana SayfaÜnlülerBerna Öztürk Survivor Öncesinde Sevgilisinden Ayrılmış

İlgili Postlar

Berna Öztürk Survivor Öncesinde Sevgilisinden Ayrılmış

Berna Öztürk Survivor 2017 öncesinde erkek arkadaşından ayrıldı. Özellikle ada öncesinde ilişkisini gizli tutmaya çalışan Öztürk’ün böyle bir karar alması dikkat çekti.

Özellikle uzun süre ayrı kalacaklarını düşünen Berna Öztürk’ün bu nedenle ilişkisini bitirme kararı aldığı ve ada öncesinde bu açıdan daha zorlu bir süreçten geçtiği belirtildi. Türkiye’de Megastar Tarkan’ın eski baldızı olarak tanınan ve yakaladığı şöhret ile kısa süre içerisinde ünlüler dünyasına dahil olan Berna Öztürk, ünlüler takımının renkli yarışmacılarından bir tanesi.

Merak Ediliyordu

Berna Öztürk özellikle yarışma öncesinde nasıl bir performans sergileyeceği ile ilgili merak uyandırmıştı. Yarışların başlaması ile birlikte atletik ve oldukça hızlı olduğu görülen Berna Öztürk, bu alanda da oldukça başarılı olduğunu gösterdi. Televizyon dünyasında da yer alan Berna Öztürk, Çarkıfelek ve İşte Benim Stilim gibi pek çok farklı yarışma programında da kendini gösterme fırsatı elde etmişti.

Müzikte Başarılı

Müzik alanında pek çok ünlü isme destek veren, pek çok albüm ve şarkıda imzası bulunan Berna Öztürk, şu anda daha çok müzik dünyasında yaptığı işler ile gündeme geliyor. Berna Öztürk hakkında açıklamalar kardeşi Bilge Öztürk tarafından yapılırken özellikle adaya giderken uzun bir süre kalma ihtimali olması nedeniyle çekindiği ve ilişkisine bu nedenle devam etmeme kararı aldığı belirtildi. Bilge Öztürk kardeşinin adada kalmasından dolayı üzüldüğünü ve televizyonlardan onu yakından takip ettiğini söyledi.

 

Berna Öztürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler