Ana SayfaÜnlülerŞenol İpek ile Bircan Bali Çifti Ayrıldıklarını Video İle Duyurdu

İlgili Postlar

Şenol İpek ile Bircan Bali Çifti Ayrıldıklarını Video İle Duyurdu

2013 yılında hayatlarını birleştiren Şenol İpek ile Bircan Bali çifti, ayrılık kararı aldı. Dikkat çeken ise çiftin bu kararını sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurması oldu. Şenol İpek ile Bircan Bali boşandı.

Boşanma iddialarına Beren Saat ne dedi?

Şenol İpek ile Bircan Bali boşandı

5 yıl önce birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Şenol İpek ile Bircan Bali çiftinden üzücü haber geldi. Uzun zamandan beri gündemde yer almayan ikilinin zor günler yaşadığı öğrenilirken, yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Bircan Bali kimdir?

Sosyal medyadan duyurdular

Şenol İpek ile Bircan Bali aldıkları ayrılık kararını çektikleri video ile duyururken videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. “Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf video istiyordunuz. Şimdi sizleri kırmadan sizlerin bilmesini istediğimiz bir durumu açıklayacağız” diyen çift, yayınladıkları videoda ayrılıklarını resmi bir şekilde dile getirdi.

Videoda ne dediler?

Çift anlaşmalı bir şekilde boşandıklarını ve ilişkilerini otalandırdığını söyledi. İkili yollarına ayrı olarak devam etme kararı aldıklarını söylerken bundan sonraki süreçte arkadaş olarak birbirinin yanında olacaklarını söyledi. Çift son sözlerinde ise birbirine haklarını helal etti. Video sonrasında sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında ayrılık haberi de girdi.

Şenol İpek kimdir?

Çift tarafından yayınlanan video ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler