Ana SayfaÜnlülerEn şanslı dizilerin kanalı ortaya çıktı! Dizilerin şanssızlığı kanallarla ilgili!

İlgili Postlar

En şanslı dizilerin kanalı ortaya çıktı! Dizilerin şanssızlığı kanallarla ilgili!

Özellikle bu sezon pek çok dizi ekranlara erken veda etmek durumunda kalırken dizilerin en çok şanssızlık yaşadığı kanallar da belli oldu.

Sezon genelinde pek çok dizi yeni başlamasına rağmen ilk 10 bölümü tamamlayamadan ekranlara veda etti. Televizyon dünyasına dair yaptığı değerlendirmelerle yakından takip edilen Mesut Yar, dizilerle ilgili farklı bir duruma değindi. Dizilerin yayınlandığı kanalların reyting durumunun devam etmesi adına önemli olduğunu söyleyen Yar, bu konuda detaylı bir rapor hazırlamış.

Hangi diziler ekranlara veda ediyor?

En şanssız kanallar hangisi?

Yar’ın raporuna göre en çok final yapan diziler Kanal D, Star TV ve FOX’ta yayınlandı. Bu kanalların dışında ATV en az kayıpla sezonu bitiren kanallardan birisi olurken en az yapımın final yaptığı kanal TRT 1 oldu. TRT 1’de yayınlanmaya başlayan dizilerin büyük bir bölümü sezonu finalsiz kapatmayı başardı.

Şu anda yayınlanan dizilerin büyük bir bölümü gelecek sezon için durumu netleştirmiş durumda. Sevilen pek çok dizinin dahi bu sezon ekranlara veda edecek olması, izleyicileri üzse de şu anda tüm planlar geleceğe yönelik yapılmaya başlanmış durumda.

Hangi diziler gelecek sezon bileti alamadı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler