Ana SayfaKimdirŞenol İpek Kimdir?

İlgili Postlar

Şenol İpek Kimdir?

Bir dönem ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında dansçı olarak yarışan Şenol İpek, daha sonra yine bir TV 8’de yer alan yarışma programı ile ekranlara yerini almıştı. Bu kez Boxun Yıldızları isimli program ile yerini alan Şenol İpek’in kim olduğu merak ediliyor. Peki Şenol İpek kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar.


Bugün Doğan Ünlüler

Şenol İpek Kaç Yaşında? Aslen nereli?

Eski manken ve model Şenol İpek 23 Temmuz 1975 İzmir doğumludur, şu an 43 yaşında olan Şenol İpek İzmirlidir. Aslan burcu olan Şenol İpek 1.82 boyundadır ve 84 kilodur. Beyaz TV’de magazin yorumcusu olan Bircan İpek ile evlidir.

Şenol İpek Kimdir?

Eski manken ve model Şenol İpek 2005 yılında manken ve modellik kariyeri üzerine Emret Komutanım adlı dizide Ali karakterine hayat vererek oyunculuk serüvenine adım atmıştır.

İlk oyunculuk deneyimi sonrasında ise Sevda Tepesi Artiz Selim, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi sinema filminde Cenk, Albatrosun Yolculuğu sinema filminde Kemancı Canan, Hanımeli Sokağı dizisinde Ahmet, Kanıt dizisi, Abbasın Melekleri Sinema ve Tersine sinema filmlerinde çeşitli rollerde yer almıştır. Tarih 2002’yi gösterdiğinde manken Yüksel Ak ile evlenmiş ve sadece 1 sene sonra boşanmıştır. Aşk hayatındaki sessizliğin ardından 2013 yılı Temmuz ayında Bircan Bali ile evlenmiştir.

Bircan İpek Kimdir?

Daha önce Yok Böyle Dans isimli program ile ekranlarda yer alan eski manken, model ve oyuncu Şenol İpek 2017 yılında Tv8 ekranlarında yayınlanan Boxun Yıldızları isimli programda ringe çıkan ünlü isimler arasında yer almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler