Ana SayfaKimdirBircan İpek Kimdir?

İlgili Postlar

Bircan İpek Kimdir?

Son zamanlarda ekranlarda ve medyada çokça ismini duymuş olduğumuz Beyaz Tv ekranlarının güzel yorumcularından biri olan ünlü isim “Bircan İpek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?” bu soruların en doğru cevaplarını kısacası Bircan İpek biyografisi hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabileceksiniz.

Bircan İpek kimdir, aslen nereli, kaç yaşında kocası Şenol İpek kimdir sorularının yanıtı haberimizde. Beyaz TV’de magazin yorumcusu olan Bircan İpek özel yaşamı ile de merak konusu oluyor. Eski manken Şenol Güneş ile evli olan Bircan İpek’in biyografisi…

Bircan İpek çıldırdı! Öz kızını boğmaya çalışan anneye açtı ağzını yumdu gözünü



Bugün Doğan Ünlüler

Bircan İpek Kaç Yaşında? Aslen Nereli?

Bircan İpek, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bircan İpek’in baba tarafından aslen Adanalıdır, anne tarafından İzmirlidir. Şu an 30 yaşında olan Bircan İpek oğlak burcudur.

Ünlü yorumcu evli mi?

Bircan İpek evlidir. Eski manken, model ve oyuncu olan Şenol İpek ile evlidir.

Şenol İpek kimdir?

Bircan Bali Kimdir? Bircan İpek Kimdir?

Beyaz Tv televizyonunda çok beğenilen programlardan biri olan Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları arasında yer alan Bircan İpek, Ömür Gedik ve Gülşah Saraçoğlu ile birlikte Beyaz Tv ekranlarında yer alan magazin programı Söylemezsem Olmaz’da magazin haberleri yorumlarını yapmaktadır.

Ömür Gedik kimdir?

Bircan İpek’in evlenmeden önceki soyadı Bali’dir, evlendikten sonra eşi Şenol İpek’in soyadını almıştır.

Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında “kocam beni kesin aldatmıştır” açıklaması ile bilinirliği artmış ve uzun süre gündemde kalmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler