Ana SayfaÜnlülerBircan İpek çıldırdı! Öz kızını boğmaya çalışan anneye açtı ağzını yumdu gözünü

İlgili Postlar

Bircan İpek çıldırdı! Öz kızını boğmaya çalışan anneye açtı ağzını yumdu gözünü

Sunucu Bircan İpek çıldırdı! İpek, öz kızını elbisesi ile boğmaya çalışan anneye açtı ağzını, yumdu gözünü “Sen çiftleşme yaşamış bir hayvansın ve ne yazık ki bir çocuğun olmuş.” Detaylar haberimizde…

Söylemezsem Olmaz programında, Adıyaman’da dört yaşındaki öz kızını elbisesi ile boğmaya çalışan vicdansız annenin haberi sunucular Bircan İpek ve Ece Erken’i çileden çıkardı.

Umarım hapishanede başına daha beteri gelir

Programın sunucuları Bircan İpek ve Ece Erken, haberin yayınlanmasının ardından öfkeden deliye döndü. Ece Erken, vicdansız annenin yaptığı acı olay için “Şu an içimden ettiğim bedduaları milyonların ettiğini biliyorum. Sana Allah çocuk vermiş. Allah’ın belası kadın boşanmışsın, ikiniz de çocuğu almamışsınız. Çocuk kurumlara düşmüş, bir de çocuk susmuyor diye boğuyorsun. Çok özür dilerim ama umarım hapishanede başına daha beteri gelir. Sen nasıl bir annesin? Bunları görmekten tiksiniyorum. Allah cezanı versin senin.” dedi.

Sen çiftleşme yaşamış bir hayvansın ve ne yazık ki bir çocuğun olmuş

Bircan İpek ise, haberde geçen “Annesi ve babası bakmak istemedi” ifadesine dikkat çekerek “Sadece yapmak istemek, beş dakikalık zevkleriniz için çocuk sahibi olduğunuzun farkına şimdi vardım. Senin yatacak yerinin olmaması lazım. Ağlayan bir çocuğu susturamayan bir kişiye anne denilemez. Sen o adamla çiftleşmiş bir hayvansın. Sen çiftleşme yaşamış bir hayvansın ve ne yazık ki bir çocuğun olmuş. Hayvanseverlerden de özür diliyorum. Onlar ne demek istediğimi anlıyorlar.” dedi.

Vicdansız anne öz kızını boğmaya çalıştı

Adıyaman’da gerçekleşen acı olay, bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Vicdansız anne, dört yaşındaki küçük kızını ağladığı ve susmadığı için elbisesi ile boğmaya çalıştı. Bu haber, izleyicilerin yüreklerini dağlarken, vicdansız anne tepki çekti ve nefret kusuldu, lanet yağdırıldı.

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler