Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın kızına 6 bin liralık pasta aldı!

İlgili Postlar

Demet Akalın kızına 6 bin liralık pasta aldı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira’ya yakın dostlarının katıldığı bir doğum günü partisi düzenlendi. Akalın, Hira’nı doğum günü için altı bin liralık pasta yaptırdı. Pastanın fiyatını duyanlar şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Hira’nın pastası ile gündemde

Sıkı sık yaptığı alışverişler ve aldığı pahalı kıyafetler ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu defa da kızı Hira için aldığı pastanın fiyatı ile gündem oldu. Akalın, Hira için altı bin liraya pasta yaptırdı.

Demet Akalın’ın kızı Hira dört yaşına girdi

2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturan Demet Akalın, 2014 yılında kızı Hira’yı dünyaya getirmişti. Şimdilerde dört yaşına giren Hira’nın doğum günü partisi yapıldı.

Partiye ünlü isimler de katıldı

Demet Akalın, dört yaşına giren kızı Hira için yakın dostları ve sanat camiasından Seda Sayan, Ebru Destan, Işıl Reçber, Özlem Yıldız gibi ünlü isimlerin de katıldığı bir doğum günü partisi düzenledi.

Demet Akalın’ın kızı Hira’nın doğu günü pastası 6 bin lira

Demet Akalın, kızı Hira’ya doğum günü için altı bin liralık bir pasta yaptırdı. Hira’nın pastası, tam bir haftada yapıldı.

Fatih Ürek’ten beşi bir yerde

Akalın’ın yakın dostu Fatik Ürek, Hira’ya doğum günü hediyesi olarak düğünlerde geline takılan beşi bir yerde olarak adlandırılan altın taktı. Demet Akalın da sık sık hediye ettiği altınlar ile gündeme geliyordu.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler