Ana SayfaÜnlülerFelaket Tellalı Onur Akay, Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı, Yoğun Bakımda!

İlgili Postlar

Felaket Tellalı Onur Akay, Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı, Yoğun Bakımda!

Sanat camiasından ünlü isimlerin hastalık ve vefat haberlerini duyuran Felaket Tellalı olarak anılan sanatçı Onur Akay, bu defa kendisi hastanelik oldu. Apar topar hastaneye kaldırılan Akay, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Detaylar haberimizde…

Onur Akay hastaneye kaldırıldı

Sanat camiasında sık sık ünlü isimlerin ölüm ve hastalık haberlerini vermesi nedeni ile Felaket Tellalı olarak adlandırılan usta sanatçı Onur Akay, bu defa kendisi hastanelik oldu. Geçtiğimiz haftalarda Bülent Ersoy ve Yılmaz Morgül’ün hastaneye kaldırılmasını duyuran Akay, şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Onur Akay evinde baygınlık geçirdi

Onur Akay, önceki gün yüksek ateş ve terleme şikayetleri ile hastaneye gitti. İlk olarak ağır soğuk algınlığı teşhisi kondu ve yeniden evine gönderildi. Ancak, sabaha karşı yüksek ateş, bilinç bulanıklığı ve tansiyon düşüklüğü şikayetleri ile evinde fenalaşarak baygınlık geçirdi. Akay, hemen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Onur Akay yoğun bakımda tedavi görüyor

Ünlü sanatçı Onur Akay’ın kardeşi Orçun Akay’dan edinilen bilgiye göre; zatürre başlangıcı teşhisi konulan Onur Akay, 42 derece ateşle yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Cicişler ile yapacağı programın çekimleri ertelendi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay, Cicişler olarak anılan Esra ve Ceyda kardeşler ile birlikte yeni başlayacak olduğu ‘Duyduk Duymadık Demeyin’ isimli bir magazin programının çekimleri için bu hafta Ankara’ya gidecekti. Ancak, tedavi gördüğü için bir süreliğine bu planı ertelendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler