Ana SayfaÜnlülerSevgilisi tarafından vurulan Mutlu Kaya'dan kötü haber. Tedavisi yarım kaldı!

İlgili Postlar

Sevgilisi tarafından vurulan Mutlu Kaya’dan kötü haber. Tedavisi yarım kaldı!

Bir ses yarışması ile adını duyuran ve eski sevgilisi tarafından başından vurulan Mutlu Kaya’dan uzun zaman sonra kötü haber geldi. Yıllardır yatağa bağlı olan Mutlu Kaya’nın tedavisi, ailesinin maddi imkansızlıkları nedeni ile yarım kaldı.

Mutlu Kaya’dan kötü haber

Yıllar önce katıldığı bir ses yarışmasının iddialı yarışmacılarından biri olarak bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Mutlu Kaya, yeni ünlü olmuşken eski sevgilisi tarafından evinin kapısında başından silahla vurularak yaralanmıştı. Kaya, bu talihsiz olayın ardından yatağa mahkum oldu ve zor günler yaşamaya başladı.

Tedavisi yarım kaldı

Mutlu Kaya, hala yatağa bağımlı ve sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Mutlu Kaya’nın tedavisi, ailesinin maddi imkansızlıkları nedeni ile yarım kaldı.

Umudumu kadınlar için kaybetmeyeceğim

Zor günler yaşayan Mutlu Kaya, Show TV’ye verdiği röportajda, umudunu kaybetmediğini ve eskisinden daha iyi olacağına inandığının altını çizerek, eski günlerini özlediğini ifade etti ve “Arada bir şarkı söylemeye çalışıyorum. Umudumu kaybetmedim, kaybetmem de… Hiçbir şey için değil, kadınlar için kaybetmeyeceğim.” diye konuştu.

İmkansızlıklar nedeniyle haciz geldi

Maddi imkansızlıklar nedeni ile kızları Mutlu Kaya’nın tedavisini yarım bırakmak zorunda kalan ailesi, bu sıkıntılı süreçte bir de evlerine haciz gelmesi ile yıkıldı. Evindeki aletlerin yardımıyla yeniden yürümek için çabalayan Mutlu Kaya, haciz şoku ile büyük üzüntü yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler