Ana SayfaÜnlülerBoşanma haberlerinin başkahramanı Beren Saat: Henüz netleşen bir şey yok

İlgili Postlar

Boşanma haberlerinin başkahramanı Beren Saat: Henüz netleşen bir şey yok

Boşanma haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından tüm gözler Beren Saat’e çevrilmişken, ünlü oyuncunun verdiği görüntüde inanılmaz detaylar göze çarptı. Bir açıklama yapması beklenen Saat, “Henüz netleşen bir şey yok” diyerek neyi kastetti? Detaylar haberimizde…

Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Beren Saat’e ne oldu?

Güzelliği ve başarılı oyunculuk kariyeri ile son yılların parlayan yıldızı Beren Saat, bir mağazada ev alışverişi yaparken görüntülendi. Uzun uzun reyonlar arasında gezinen, aldığı ürünler ile kasadan geçen Beren Saat’in, son derece keyifsiz ve bitkin halde olduğu gözlendi.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat alyansını çıkardı

Mağaza çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarının objektifine yansıyan Beren Saat, konuşmaktan kaçınması ile dikkat çekti. Beren Saat’te tek dikkat çeken keyifsiz hali değildi. Ünlü oyuncunun, Kenan Doğulu ile evlenirken taktığı alyans da parmağında yoktu. Beren Saat’in alyansını çıkarması şaşkınlık yarattı. Ayrıca, güzel oyuncunun giydiği tişörtte İngilizce “Uçmayı Unutma” yazısı göz çarptı.

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Zaman zaman boşanma dedikoduları ile gündeme gelmelerine rağmen her seferinde verdikleri mutluluk pozları ile iddiaları çürüten Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, bu defa gerçekten boşanıyor mu? Beren Saat’in alyansını çıkardığının görülmesi ve giydiği tişörtte yazan ifadenin bir mesaj olduğu şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Henüz netleşmedi

Beren Saat, uzun zamandır ekranlardan uzak. İddialı dizilerin en iyi kadın başrol oyuncularından Beren Saat, yeni sezonda geri dönecek mi? Kendisini görüntüleyen basın mensupları ile sohbet etmekten kaçınan Beren Saat, yeni sezon için projeler ile ilgili gelen sorulara “Henüz netleşen bir şey yok.” yanıtını verdi.

Beren Saat boşanma dedikodularının fitilini nasıl ateşledi?

Ünlü oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Kenan Doğulu’nun kız kardeşinin doğum gününe katılmamıştı. Doğulu, doğum günü kutlamasına yalnız katılmıştı. Beren Saat’in görümcesinin doğum günü kutlamasına katılmaması boşanma dedikodularının fitilini ateşlemişti. Dedikodular tazeliğini korurken, alyansını çıkarması da dedikoduları alevlendirdi. Şimdi gözler Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinde. Ünlü çiftten dedikoduları ile ilgili bir açıklama bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler