Ana SayfaÜnlülerZayıflayıp adeta başka bir insan olan ünlü isimler

İlgili Postlar

Zayıflayıp adeta başka bir insan olan ünlü isimler

Türkiye’de başarı öykülerine imza atan ünlüler, kısa süre içerisinde verdikleri kilolarla konuşuluyor. Pek çok hayranının da zayıflama yöntemlerinin neler olduğunu öğrenerek uygulamaya çalıştığı ünlüleri sizler için derledik. Çoğu ünlü başarı öykülerini sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaştı. İşte kilo vererek farklı bir görünüme kavuşan ünlü isimler.

Çok fazla kilo veren ünlüler kimler?

Damla Ersubaşı

Sihirli Annem dizinde küçük bir kız olarak tanınan Damla Ersubaşı, yıllar içerisinde aldığı kilolarla büyük bir sürpriz yapmıştı. Ünlü isim kilo vermeye başladıktan sonra bambaşka birisi oldu ve 24 kilo vermeyi başardı. Özellikle hamilelik sonrasında fazla kilo sorunu yaşayan ünlü ismin mide küçültme ameliyatı olduğu da biliniyor. Oyuncu sosyal medyadan gelen istekler sonrasında öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaştı.

Işın Karaca

Türkiye onu kilolarıyla kabul etse de kızı için kilo vermeye karar veren Işın Karaca, bambaşka birisi oldu.

Ezgi Mola

Tanındığı dönemlerde fazla kiloları olan fakat bunları sorun etmeyen ünlü isim, yıllar sonrasında kilo vermeye karar verdi. Azimli ünlüler listesine giren Ezgi Mola, yeni haliyle çok daha fazla beğeni topladı.

Seren Serengil

Balık etli olarak bilinen Seren Serengil, sağlık sorunları ile birlikte kilolarından kurtulmaya karar verdi. Mide ameliyatı sonrasında diyet ve spor yapmaya başlayan ünlü isim mutlu sonuca ulaşmayı başardı.

Pelin Öztekin

Ünlüler arasında en büyük değişimi yaşayanlardan birisi olan Pelin Öztekin, adeta yeniden doğdu.

Fatih Ürek

Kilo sorunu olanlardan birisi de Fatih Ürek’ti. 98 kiloya kadar çıkan ünlü isim mide ameliyatı geçirdi. Şarkıcı 75 kiloya kadar düşmeyi başardı.

Ümit Erdim

Erkeklerde verdiği kilolarla dikkat çeken bir diğer isim ise oyuncu Ümit Erdim. Verdiği kilolar sonrasında çok daha atletik bir yapıya kavuşan Ümit Erdim, takipçilerinin de beğenisini kazandı.

Şeyla Halis

Cennet Mahallesi dizisi ile tanınan ve fazla kilolarıyla dikkat çeken Şeyla Halis, dizi sonrasında çok daha başka birisi olarak karşımıza çıktı.

Ece İncebay

Recep İvedik 4 filminde yer alan oyuncu, Aslıhan karakteri ve fazla kilolarıyla özleşse de film sonrasında kilo vermeye başlayan Ece İncebay, şimdi çok başka birisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler