Ana SayfaDedikoduÇok fazla Kilo Veren Ünlüler

İlgili Postlar

Çok fazla Kilo Veren Ünlüler

Çok fazla Kilo Veren Ünlüler

6 ay gibi kısa bir sürede 17 kilogram veren İrem Derici hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda gözetime alınan 30 yaşındaki şarkıcının zayıflamak için sağlıksız beslendiği ve bu yüzden sağlık problemi yaşadığı iddia edildi. İrem Dericinin rahatsızlığı daha önce kilo veren ünlü isimleri ve rolü için değişen oyuncuları akıllara getirdi. İşte kilo vererek bambaşka bir görünüme sahip olan ünlü isimler.

İREM DERİCİ

30 yaşındaki şarkıcı 6 ay gibi kısa bir sürede 17 kilo verdi. Ancak Derici’nin zayıflama sürecini sağlıksız geçirdiği ve bu yüzden rahatsızlandığı öne sürüldü.

PELİN ÖZTEKİN

Usta tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızı oyuncu Pelin Öztekin, 153 kiloya kadar çıkınca Nisan 2015’te mide küçültme ameliyatı olmuştu. BKM mutfaktaKİ skeçlerde kilosuyla örtüşen rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Öztekin, mide ameliyatı sonrası ilk 6 ayda 158 kilodan 100 kiloya düşmüştü. Öztekin son olarak 21 ayda 90 kilo verip 63’e düştü. 29 yaşındaki oyuncu, formunu korumak için ise düzenli olarak spor yapıyor.

NAZAN ÖNCEL

Nazan Öncel, altı ayda 13 kilo verdi, iki beden küçüldü. Sahneye siyah mini şort tulumuyla çıkan Öncel’in yeni hali görenleri şaşırttı.

Öncel, vegan diyetiyle zayıfladığını açıkladı. Vegan diyeti ya da veganizm, hayvan kökenli gıdaları ve hayvansal ürünlerin yenilmesini reddeden bir beslenme türü olarak biliniyor.

İSKENDER PAYDAŞ

Son dönemde aldığı kilolardan rahatsızlık duyan Paydaş, Ulus’taki özel bir hastanede tüp mide ameliyatı oldu. 3 ayda yaklaşık 30 kilo veren Paydaş’ın 125 kilodan 95 kiloya düştüğü konuşuluyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler